Andreea Antonescu, dezvăluiri inedite despre soțul ei și despre persoana cu care n-ar mai vorbi de la Survivor

În anii 2000, Andreea Antonescu era doar o tânără adolescentă și alături de colega sa de trupă, Andreea Bălan, a reușit să cucerească tinerii din întreaga țară. Melodiile lor erau adevărate hit-uri ce îi determina pe fanii acestora să vină în număr cât mai mare atunci când aveau concerte.

O dată cu trecerea timpului, cele două Andre s-au despărțit și au continuat fiecare așa cum le-a dictat inima. Dacă Andreea Bălan s-a axat foarte mult pe carieră și ani mai târziu s-a căsătorit și a dat naștere unor superbe fetițe, Andreea Antonescu are deja o fetiță în vârstă de 9 din căsnicia cu Traian Spak.

Mariajul lor a durat din 2011 până în 2019, când din cauza timpului pe care cântăreața l-a petrecut departe de soțul ei, acesta fiind în SUA și ea în România, relația s-a răcit, însă ei au rămas prieteni în continuare, deși fiecare a luat-o pe drumuri diferite. În prezent, aceștia sunt încă în proces de divorț.

Recent, Andreea Antonescu a vrut să își testeze limitele și a acceptat provocarea pe care i-a oferit-o reality-showul „Survivor România', difuzat de Kanal D. Artista a plecat în Republica Dominicană, privind totul ca pe o experiență bună de avut măcar o dată în viață.

Potrivit click.ro, aceasta a declarat că decizia de a pleca nu a fost influențată de nici un factor, fratele său sfătuind-o doar să se gândească foarte bine pentru că are un copil. Nici fostul soț nu a avut nimic de obiectat, Andreea spunând că au vorbit înainte și i-a spus să aibă grijă să nu se accidenteze.

„Cu Traian mă sfătuiesc, el a știut că voi pleca, m-a sfătuit să am grijă și să nu mă accidentez. S-a bucurat foarte tare în momentul în care a văzut că ies din competiție accidentată doar la deget. El întotdeauna m-a susținut și a fost lângă mine, este în continuare unul dintre prietenii mei cei mai buni, este un om pe care îl simt aproape de sufletul meu și probabil așa va fi pentru tot restul vieții. A fost și va rămâne cea mai importantă relație a vieții mele, este tatăl copilului meu', a declarat Andreea când a fost întrebată dacă mai vorbește cu Traian Spak.

În ceea ce privește evoluția sa în competiția Survivor România, Andreea nu a obținut suficiente puncte, încât să-i determine pe colegii săi de echipă să nu o nominalizeze spre eliminare. Astfel, ea a părăsit competiția destul de rapid, iar în legătură cu relațiile pe care le-a stabilit acolo, cântăreața a povestit că a fost foarte apropiată de Elena (pe care o cunoaște de mulți ani) și de Cătălin Moroșanu.

Față de ceilalți a păstrat o distanță, însă i-ar face plăcere să se revadă când se va termina competiția. Cu toate acestea, există cineva pe care și-ar dori să nu-l mai vadă niciodată. Este vorba de Sebastian Chitoșcă, despre care spune că este o persoană căreia nu-i va simți lipsa.

„Nu m-ar deranja dacă nu m-aș mai întâlni în viața asta, și căruia nu îi voi simți lipsa vreodată, Sebastian Chitoșcă. Mie îmi plac oamenii cu coloană vertebrală, de la care am ce învața, persoane integre', a mai spus cântăreața.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete