Andreea Antonescu, despre numele pe care l-a ales pentru cea de-a doua fetiță: „L-am ales împreună cu tatăl ei”

Andreea Antonescu este și mai fericită de când a devenit mamă pentru a doua oară. Cântăreața a vorbit despre numele pe care l-a ales mezinei și cum a reacționat Sienna când a venit pe lume surioara ei.

Andreea Antonescu se pregătește pentru botez, care va avea loc în primăvara acestui an. Artista este încântată de fiica sa și nu poate sta departe de ea nicio clipă.

„Da, ne pregătim ușor-ușor și de botez. Probabil că o să fie undeva prin luna mai', a declarat Andreea Antonescu pentru Click!.

Chiar dacă momentan nu a dezvăluit ce nume a ales pentru fetița sa, jumătatea trupei Andre susține că e un nume care o reprezintă foarte bine pe micuță.

„Nu am vrut să spun deocamdată cum o cheamă, doar că are un nume care o reprezintă 100%. O să zic la un moment dat! Are un nume care consider că o reprezintă 100%, l-am ales împreună cu tatăl ei. A fost genul ăla de nume care în momentul în care l-ai zis, ăla a fost. Cum spuneam, o și caracterizează 100%!'.

Andreea Antonescu nu se teme să aibă singură grijă de fetița cea mică, pentru că deja are experiență cu Sienna. Artista recunoaște că este mult mai ușor la al doilea copil, pentru că deja știe cum stau lucrurile acum.

„Sunt și nopți puțin mai grele și nopți mai ușoare. Sunt și nopți în care doarme dusă, câte 5 ore, sunt nopți în care mititica mai chițăie puțin, mai face gălăgie. Nu mi se mai pare totul atât de apăsător, cum mi se părea pe vreme Siennei și probabil că între timp e vorba și de maturitatea mea și pe de altă parte contează și experiența primului copil.

Deși toată lumea spunea înainte că la al doilea copil o să fie mult mai ușor, nu credeam, pentru că eu mă știu pe mine cât sunt de panicoasă în ceea ce privește copiii și sunt și mai rău decât era maică-mea pe vremea mea, pe care o acuzam atunci. Dar eu acum sunt mult mai rău.

Din unele puncte de vedere sunt mai liniștită, adică îmi dau seama că unele chițăituri peste noapte nu sunt neapărat provocate de anumite dureri ale copilului. Știu când e vorba de alintătură, când e vorba de un lucru serios, de foame, de schimbat, dar nu mai am stresul ăla, panica aia. Știu că e normal ca un copil să doarmă până la 5 ore, la Sienna dacă nu se trezea la 3 ore, mă duceam și puneam urechea pe ea, că mi se părea mie că nu mai respiră, la lucruri de genul asta mă refer'.

andreea-antonescu-si-victorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Sienna este foarte încântată de sora ei și își dorește să o vadă mereu. Fata cea mare a Andreei Antonescu s-a mutat pentru o perioadă în Statele Unite ale Americii, acolo unde și-a dorit să studieze. „Este absolut înnebunită după ea, regretă faptul că a ales anul ăsta să plece în America, pentru că și-ar fi dorit foarte mult să fie lângă ea și „vorbesc foarte mult pe Facetime. Adică Sienna vorbește cu cea mică, micuța doar se bucură când îi aude vocea și gângurește'.

Câte kilograme a luat în greutate la cea de-a doua sarcină

Andreea Antonescu se consideră o norocoasă și a luat doar 9 kilograme în greutate în timpul sarcinii. Ea a reușit deja să își recapete silueta.

„Spre deosebire de sarcina cu Sienna, unde am luat 21 de kilograme, acum am luat 9 kilograme jumate, deși nu am făcut rabat de la absolut nimic, fiind conștientă de faptul că pot să slăbesc oricâte kilograme iau, fără probleme, pot să slăbesc oricâte kilograme după, că mă reapuc de stilul meu de viață sănătos, de sală și tot ce trebuie și toate aparaturile și tratamentele pe care le făceam și înainte de a rămâne însărcinată.

Nu am făcut rabat de la absolut nimic, într-adevăr nu am mâncat ce nu trebuia să mănânce o femeie însărcinată, adică fructe de mare sau sushi. Cred că de data asta am avut noroc, acum, la 40 de ani!'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete