Andreea Antonescu a plecat în America și s-a întâlnit cu fostul soț. Și-a lăsat fetița cea mică în România

Andreea Antonescu a plecat zilele trecute în Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a revăzut cu fiica ei, Sienna, dar și cu fostul soț, Traian Spak. Artista și-a lăsat fetița cea mică în România.

Sienna, fata cea mare a Andreei Antonescu din căsnicia cu Traian Spak, a împlinit 12 ani, iar cântăreața a plecat în America să îi facă o surpriză și să sărbătorească împreună. Adolescenta și-a dorit să se mute în SUA pentru a studia.

Andreea Antonescu nu și-a putut lua cu ea și cea de-a doua fetiță, care are doar câteva luni, astfel că a lăsat-o în grija lui Victor Vrînceanu, tatăl micuței.

În America, artista s-a întâlnit și cu fostul soț, Traian Spak, cu care are o relație foarte bună după divorț. Sienna s-a bucurat enorm să îi aibă alături pe cei doi părinți și a petrecut în parc alături de prietenii ei.

„Astăzi o serbăm pe minunata mea Sienna, în avans, ziua ei fiind peste 3 zile!

Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente. Am venit într-un suflet în America pentru a fi lângă ea de ziua ei, iar ea nu a bănuit o secundă, deși, undeva în adâncul ei știa ca nu voi lipsi. Aceste surprize rămân cele mai frumoase amintiri, pentru că nu avem altceva decât momente. Sienna mea minunată, ești sufletul meu, sunt și voi fi cu tine mereu, oriunde suntem în lumea asta.

La mulți ani, inima mea! ❤️

Te iubesc EMON! 🥰', a scris Andreea Antonescu pe rețelele de socializare.

Sienna-si-Traian-SpakSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete