Andreea Antonescu a explicat de ce nu și-a lăsat fiica în grija tatăului: „Cea mai bună soluție”

Andreea Antonescu a spus că fiica ei și a lui Traian Spak a decis să rămână un an în Statele Unite ale Americii. Sienna și-a dorit să studieze la o școală americană din Los Angeles.

După despărțirea de Traian Spak, Andreea Antonescu s-a întors cu fiica ei în România. Sienna a mai mers în America, în vacanță, însă de data aceasta a decis să rămână acolo. Mama artistei a însoțit-o pe adolescentă și va locui cu ea în Statele Unite ale Americii. Deși stă și fostul ei soț acolo, Andreea a preferat ca Sienna să rămână cu bunica.

„Eu am încredere foarte mare în mama și m-a ajutat mult. Știu că sunteți tați amândoi, că sunteți oameni care își iubesc copiii, dar sunteți tați, nu veți fi niciodată ca o mamă. În mama eu am încredere sută la sută, nu că Traian nu aș vrea, dar… Cea mai bună soluție e ca ea să fie în continuare cu mama. Traian o vizitează și ea îl vizitează. Eu deocamdată a trebuit să rămân aici, pentru că nu mai aveam voie să zbor', a spus Andreea Antonescu la TV.

andreea-antonescu-si-sienna-2-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Când naște Andreea Antonescu

Vedeta se pregătește pentru a aduce pe lume cel de-al doilea copil. Andreea Antonescu s-a îngrășat 10 kilograme până acum și crede că va naște prin cezariană.

„Sunt foarte bine și mă simt foarte bine, deși mai e foarte puțin. 9-10 kilograme, mă așteptam să iau 41. Se vede burtica. E bine și mă simt foarte bine. Aș putea teoretic să nasc oricând. Am trecut de cele 36 de săptămâni. Mai e foarte puțin. Teoretic, ar trebui să nasc săptămâna viitoare. Eu m-am retras acasă și nu mai ies așa mult. Azi am stat cumințică în casă, ca să pot să ajung la emisiune. Cel mai probabil, va fi cezariană', a spus Andreea Antonescu, la „Xtra Night Show'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete