Andra și Jo, cele mai apreciate cântărețe de la Media Music Awards 2017

Andra și Jo au fost cele mai apreciate voci feminine de la Gala Media Music Awards 2017. Ambele cântărețe au reușit să câștige câte 3 premii, bucurându-se de aprecierea fanilor.

Gala Media Music Awards 2017 și-a desemnat aseară câștigătorii. Pe covorul verde au pășit cei mai iubiți artiști din țară, mulți dintre ei reușind să facă senzație cu ținutele pe care le-au purtat. Evenimentul a fost organizat într-un centru comercial din București, iar cum intrarea a fost liberă, foarte multe persoane au mers pentru a-și vedea artiștii preferați.

Andra și Jo, cele mai apreciate cântărețe de la Media Music Awards 2017

În urma statisticilor Media Forest, cele mai apreciate cântărețe au fost Andra și Jo. Andra a câștigat aseară 3 premii, aceasta fiind considerată “Cel mai popular artist”, dar obținând și premii ca ” ParkLake Award” și “Fans Like Award”. Imediat după câștigarea premiilor, Andra a ținut să le mulțumească prietenilor virtuali, postând un mesaj pe contul ei de socializare.

“MULȚUMESC! A fost o seară minunată: am câștigat 3 premii! De trei ori: VĂ IUBESC! Pentru voi cânt, pentru voi urc întotdeauna pe scenă cu zâmbetul pe buze!”, a scris Andra pe facebook.

Nici Jo nu a fost mai prejos. La evenimentul organizat aseară, Jo a câștigat tot 3 premii, mai exact “Media Forest Award” , “Best Video” și “Music Chanel Award”

Foto: facebook

Citește și:

Cele mai nonconformiste ținute ale vedetelor la Media Music Awards 2017

Ce ținute au purtat vedetele la gala Media Music Awards 2017

Lista câștigătorilor Media Music Awards 2017

Ce artiști cantă la Media Music Awards 2017? Evenimentul se va organiza, în premieră, la București

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete