Andra și-a îngrijorat fanii. Cum se simte artista după ce s-a vindecat de COVID-19?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

Andra (34 de ani), Cătălin Măruță (43 de ani) și copiii lor, David (9 ani) și Eva (5 ani), au avut COVID-19. Timp de 14 zile, artista, prezentatorul TV și cei doi copii ai lor s-au auto-izolat.

Andra și-a îngrijorat fanii. Cum se simte artista după ce s-a vindecat de COVID-19?

Dintre toți, artista a fost cea mai afectată de infecția cu noul coronavirus. Recent, în mediul online, Andra a publicat la Insta Story două videoclipuri. Deși în final zâmbește larg, din cauza luminii și pentru că nu zâmbește deloc, în primă fază pare obosită și întristată.

Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Cu ce sechele a rămas artista după vindecarea de COVID-19?

După vindecare, Andra a dezvăluit că i-a fost afectată vocea. Din cauza infecției, nu mai poate cânta pentru că nu are voie să facă eforturi prea mari.

„Deocamdată, cânt doar pe voce de cap, pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă bine dispune, așa că momentan cânt doar în gând.

Abia aștept să vă cânt din nou. Sunt nerăbdătoare! Vreau să vă spun tot ce am pe suflet pentru că am adunat foarte multe emoții”, a mai spus Andra pe Instagram.

Andra: „Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare”

„Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare. Astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul.

Noi suntem aici, acasă, în familie. Bucuria cea mai mare e că soțul meu și copiii sunt bine. Eu astăzi mă simt foarte bine”, a mărturisit artista în timpul izolării.

Andra și prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță formează un cuplu din anul 2005. Artista avea atunci 19 ani. Trei ani mai târziu, în 2008, perechea își oficializa relația. De atunci, Andra și Cătălin au rămas unul dintre cele mai stabile și mai apreciate cupluri celebre.

Foto: Instagram

Citește și:

Alin Oprea, primele declarații despre nunta cu iubita lui Medana Medaria. Își dorește artistul al treilea copil?

A răspuns! Este însărcinată? Viviana Sposub, primele declarații despre sarcină. Asistenta TV își dorește 5 copii

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se gândesc să-și ducă fiica cea mică la psiholog. Ce face Iris în timpul nopții?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete