Andi Moisescu și Olivia Steer au împlinit 20 de ani de relație. Mesajul vedetei: „Mă întreba ce planuri am”

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt căsătoriți de 17 ani de zile, însă se cunosc însă de mai mulți ani. Abia acum vedeta a dezvăluit că în urmă cu fix 20 de ani au pornit împreună pe același drum.

Ieri, 27 iunie, Olivia Steer i-a transmis un mesaj public prezentatorului de la Pro TV. Vedeta a distribuit o poză mai veche cu ea și cu Andi Moisescu, dar și un mesaj. Pe 27 iunie ei au sărbătorit 20 de ani de relație.

„Acum fix 20 de ani, mă întreba ce planuri am pentru tot restul vieții', a fost mesajul acesteia. Urmăritorii ei de pe Instagram imediat i-au apreciat fotografia, dar au și reacționat la secțiunea comentarii.

„Sunteți neschimbați. Dor de voi (…) Felicitări! Un model de urmat pentru generatia actuala.? La cat mai multi ani fericiti impreuna! (…) La multi ani, împreună!!! (…) Multi inainte binecuvantati! ♥️' sunt câteva dintre mesajele apărute pe contul de Instagram al Oliviei Steer, scrie Libertatea.

olivia-steer-si-andi-moisescu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Povestea de iubire dintre Andi Moisescu și Olivia Steer

Invitat acum ceva vreme în podcastul lui Bobonete, Andi Moisescu a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre el și cea care avea să-i devină soție în 2004, Olivia Steer. A văzut-o la TV și s-a îndrăgostit. „Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram la Pro TV celebrul imn de 1 decembrie. Atunci, am cunoscut-o.

Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea. ‘Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta’, ‘Cu cine?’, și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. ‘Păi, ia să te uiți s-o vezi!’. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. ‘Ia uite, mă, cum de nu o știam…’. Atunci am văzut-o cu adevărat. Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu’, a mărturisit Andi Moisescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete