Anda Adam și Victor Slav, revederea cu surprize a „ex-ilor”

Anda Adam și Victor Slav au format un cuplu până acum circa 9 ani. Cei doi au vorbit mereu frumos unul despre celălalt, revederea din culisele emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities' au atras imediat privirile celorlalte concurente.

„Ilinca are niște probleme de sănătate și din această cauză îi țin locul', a explicat Victor Slav în emisiunea lui Teo, povestind despre participarea sa, ca prezentator, în emisiunea „Bravo ai stil! Celebrities', de la Kanal D.  „Nu pot să spun că nu am emoții, dar într-adevăr în această emisiune mă simt în largul meu pentru că am mai fost pe aici două sezoane, în «Brigada sexy». Fetele m-au primit foarte bine, este o gașcă mișto, foarte cool. E gălăgie multă! Să fii în platou alături de nouă femei puternice și care își doresc afirmarea este destul de complicat, trebuie să recunosc. (…)'

„Suntem prieteni'

Toate privirile au fost, bineînțeles, pe Victor Slav și una dintre concurentele acestei ediții, Anda Adam. Cei doi au avut o relație de lungă durată acum ceva timp, iar curiozitățile în legătură cu cei doi erau mari.

„Suntem doi oameni care nu mai sunt împreună de nouă ani de zile cred. Suntem prieteni, ne vedem, ne salutăm, uite că facem parte din aceeași emisiune', a răspuns Victor, întrebat fiind despre acest subiect.

Însă în timpul emisiunii, unele concurente nu s-au putut abține să nu comenteze. Una dintre fete, Raluca Dumitru, a ținut să precizeze: „Victor, mi-a plăcut zâmbetul tău și cum ai privit-o pe Anda la acest moment.'

Iar când a început momentul Andei, acesta a salutat-o cu „Bine ai venit, Anda!', în timp ce Anda, în spirit de glumă, i-a răspuns: „Bine te-am găsit, ex-ul'.

În culise, Anda le-a mărturisit fetelor, tot pe un ton glumeț: „Dacă vreți un calificativ, Victor e ce trebuie, primește calificativul, Bravo, ai stil.'

Cum se simte Ilinca Vandici?

„Sunteți nu drăguți, maxim de drăguți, și vă iubesc și voi știți asta și vă mulțumesc pentru mesaje și pentru întrebări și urări de bine. Sunt ok, am avut, într-adevăr, ceva probleme de sănătate și din păcate n-am putut fi prezentă câteva zile bune la filmări. S-au filmat câteva ediții în lipsa mea, însă Victor a fost acolo și făcut față cu brio, colegii mei l-au susținut foarte tare, și Raluca, și Maurice, și Tibi. Totul s-a desfășurat normal. Normal, fără mine. Acum sunt foarte bine, abia aștept să revin la filmări, cred că de săptămâna viitoare', a ținut să precizeze pe rețelele de socializare.

Victor SlavSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Cu ce se mai ocupă Ileana Lazariuc?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete