Anda Adam, fost jurat și actuală concurentă la „Bravo ai stil”. „Nu de puține ori am fost trendsetter în ceea ce privește stilul vestimentar”

Anda Adam și Nicoleta Nucă sunt primele două celebrități din cel de-al șaptelea sezon „Bravo, ai stil! Celebrities'. Cele două cântărețe cunoscute și apreciate deja de români și nu numai, Anda Adam și Nicoleta Nucă au acceptat provocarea noului sezon Bravo, ai stil! Celebrities', show-ul care va începe în toamnă, la Kanal D.

Îndrăgite de fani pentru performanța lor artistică, dar și pentru personalitatea lor puternică și stilul vestimentar inconfundabil, cele două artiste sunt gata să pornească în călătoria care le va transforma din celebrități, în adevărate repere de stil, în unicul show de modă din România, ajuns la sezonul al șaptelea – „Bravo, ai stil! Celebrities!'.

Anda Adam se pregătește pentru cea mai intensă competiție de stil din România, de data aceasta din postura de concurentă. Artista a mai făcut parte din echipa show-ului „Bravo, ai stil!' în calitate de invitat la masa juriului, dar de data aceasta, celebra cântăreață a acceptat provocarea de a fi concurentă în acest sezon „Bravo, ai stil! Celebrities' și este gata să câștige simpatia telespectatorilor și în materie de modă, luptând pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, reușind să se mențină în topurile muzicale din România, și nu numai, în cei peste 20 de ani de carieră, cu piese precum “Selecta” feat. Alex, “Ajutor”, „Nai, Nai', „Ochii Mei', „Punani', „Sufletul meu', „Love on You', „AMO', „Poate Fata' sau „Seri De Mai' feat. CRBL. Dincolo de muzica cu care și-a încântat fanii, Anda Adam este una dintre artistele care au reușit să se reinventeze întotdeauna și din punct de vedere stilistic.

Aparițiile sale, atât în viața de zi cu zi, cât și la evenimente sau în videoclipuri pot fi catalogate ca fiind extravagante, unice și cameleonice, abordând cu aceeași ușurință atât vestimentații sexy, cât și sport sau elegante.

„Imaginea, stilul unei femei constituie o prima carte de vizită, te poziționează' în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important. Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imaginie stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea.

Noi, ca artiști, știm că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm. Nu de puține ori am fost trendsetter în ceea ce privește stilul vestimentar, am dat tonul și în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariția mea cu breton, în videoclipul Dacă ar fi', când foarte multe fete au apelat la același hairstyling. Abia aștept provocarea Bravo, ai stil! Celebrities'. Poate fata!', spune Anda Adam.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete