Anca Țurcașiu stă într-un picior: „Durerea e inevitabilă”

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Frumoasa vedetă în vârstă de 51 de ani a reușit să își revină după ce căsnicia ei care a durat două decenii s-a destrămat și a continuat să se dezvolte pe plan personal.

Și-a dat „restart' la viață, însă Anca Țurcașiu a avut parte de un accident nefericit. Aceasta a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță în cârje și a explicat cum s-a întâmplat totul.

„Am căzut, într-o zi, pe gresie, în genunchi. Acum sunt foarte bine. La mare eram. Într-o seară am plecat și am căzut. Eu de fel sunt destul de împiedicată, am atras asta. M-am gândit toată vara să nu alunec pe gresie, că era lucioasă. Mi-am rupt rotula. Mi-am ținut toate spectacolele cu orteză, am instalat fotoliu pe scenă', a declarat Anca Țurcașiu.

Frumoasa vedetă a povestit cu zâmbetul pe buze că a continuat să-și ducă la bun sfârșit proiectele profesionale. A cântat, ba chiar a mers și pe scena teatrului unde personajul pe care îl juca a „suferit' câteva modificări. Astfel că, regizorul a ales ca Dolores din piesa „Rude cu nevasta-mea' să șchiopăteze.

Anca Turcasiu2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Anca Țurcașiu s-a declarat o femeie norocoasă, fiind înconjurată de prieteni și de fiul său, Radu, care au ajutat-o să depășească această perioadă dificilă. Până în decembrie, speră ea, lucrurile vor intra pe un făgaș normal.

„Am avut mult ajutor de la prieteni, de la Radu, băiatul meu. Mi-am ținut spectacolele în fiecare seară. Am avut mult timp să citesc, să mă uit la filme, m-am odihnit. Nu am scos gresia, dar acum suflu și în iaurt, știi cum e. Durerea e inevitabilă, suferință e opțională. Nu am vrut să mă victimizez, am mers mai departe. Până în decembrie o să pot să dansez și o să fiu în mare formă. Lumea vine la teatru și în contextul actual, pentru că au nevoie să se simtă bine. Mă bucur că nu ne-au închis de tot', a mai povestit Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase femei din România, iar pentru a-și menține fizicul de invidiat, aceasta are grijă să ducă un stil de viață sănătos prin alimentație și sport. Acuzată că și-a făcut intervenții chirurgicale, frumoasa artistă a mărturisit că nu a apelat la tertipuri de acest gen.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete