Anca Țurcașiu, reset la viață. Noi dezvăluiri despre divorțul său

Anca Țurcașiu a fost căsătorită timp de 22 de ani cu medicul Cristian Georgescu, iar anul trecut cei doi au hotărât să pună punct relației și să divorțeze.

Presa a scris la vremea aceea că separarea s-ar fi produs în urma infidelității fostului soț, însă pentru că durerea despărțirii a fost mult prea mare, artista a refuzat să vorbească.

De curând, Anca a fost invitată în emisiunea lui Mircea Dinescu, „Poezie şi delicateţuri', unde a vorbit pentru prima oară deschis și sincer despre acea perioadă, aparent, greu de depășit, dar și despre noutățile din viața ei.

„Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune', a mărturisit Anca Țurcașiu la Prima TV.

Pentru că totul este trecător, iar timpul este cel mai bun medicament al sufletului rănit, artista pare să fi depășit greutățile, iar la cei 51 de ani s-a hotărât să revină în lumea muzicii. Motiv pentru care 18 martie 2021 a reprezentat ziua în care și-a dat reset la viață și a lansat piesa „Vreau să dau reset!', piesă în care își cântă propria poveste.

Videoclipul sugerează că mereu te poți reîntâlni cu iubirea, aceasta fiind într-un avion alături de un bărbat.

De foarte mulți ani, Anca Țurcașiu își petrece verile pe Litoral și nici anul acesta nu va face o excepție. Mare reprezintă, pentru ea, cel mai bun remediu de încărcare pozitivă și acumulare de noi forțe. Artista arată incredibil de bine, are un corp ce stârnește invidia multor doamne și domnișoare. Duce un stil de viață sănătos și este foarte activă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete