Anca Țurcașiu, pe val la 51 de ani! La doar un an de la divorț, transformată într-o divă extrem de sexy

Anca Țurcașiu a trăit mai bine de două decenii o frumoasă poveste de dragoste, însă din păcate anul trecut căsnicia ei cu medicul Cristian Georgescu a luat sfârșit și au divorțat. Pentru că timpul le vindecă pe toate, frumoasa vedetă în vârstă de 51 de ani s-a hotărât să-și dea un restart la viață și să se bucure de tot ceea ce îi oferă aceasta.

Anca Țurcașiu este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase femei din România, iar pentru a-și menține fizicul de invidiat, aceasta are grijă să ducă un stil de viață sănătos prin alimentație și sport.

Conștientă de calitățile sale fizice, vedeta și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu câteva imagini absolut incendiare. Una dintre fotografii este alb-negru pentru o notă senzuală, iar ea apare purtând dresuri plasă și un body negru cu multă dantelă. Această combinație reușită îi dă un aer de divă sexy care nu-și arată absolut deloc vârsta.

Într-o altă imagine, Anca Țurcașiu apare într-un set de lenjerie intimă. Pe deasupra, frumoasa vedetă poartă o cămașă descheiată, lăsând o ușoară doză de mister, reușind astfel să pună pe jar imaginația sexului tare.

Anca Țurcașiu, divorț după două decenii de mariaj

Anca Țurcașiu i-a surprins pe toți anul trecut când a anunțat că va divorța de tatăl băiatului ei, Cristian Georgescu. Nu a vrut să dea foarte multe detalii și i-a rugat pe toți să le respecte decizia de a nu da declarații în presă.

Potrivit cancan.ro, motivul despărțirii se pare că ar fi fost refuzul medicului de a mai merge la muncă, vrând să trăiască doar din veniturile artistei.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni!

Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!

Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!', a scris Anca Țurcașiu, în 2020.

Cum nimeni pe lumea asta nu este de neînlocuit, fostul său soț și-a refăcut rapid viața și s-a mutat cu noua iubită în casa în care a locuit și Anca Țurcașiu preț de două decenii. Vedeta noatră s-a mutat într-un apartament imediat după divorț.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete