Anca Sînă Serea postează fără rețineri poze cu copiii ei. Excepție face fata cea mare. De ce?

Există persoane publice care își țin departe copiii de rețelele de socializare sau de presă, din dorința de a le proteja imaginea. Anca Sînă Serea și Adrian Sînă nu are astfel de rețineri. Cu o excepție. Nu mai postează imagini cu chipul fetei celei mari, Sarah.

Odată cu cea mai recentă vacanță a familiei Sînă în Austria, cei care urmăresc contul de socializare al Ancăi au putut observa mai multe lucruri interesante legate de numeroasa familie. Pe de o parte, au fost multe întrebări pe care vedeta TV le-a primit în legătură cu opțiunea de a călători cu trenul. Având o fobie față de zborul cu avionul, care îi provoacă puternice atacuri de panică, Anca Sînă Serea a decis să meargă cu trenul, alături de patru din cei șase copii. O experiență dificilă, au spus unii, mai ales că partenerul Ancăi a fost absent. Ceea ce, de asemenea, a ridicat multe semne de întrebare. Adrian Sînă a ales zborul cu avionul și s-a reunit cu familia în ziua în care aceasta a ajuns la Viena.

Din respect pentru intimitate

Foarte multe întrebări pe care le-a mai primit vedeta TV au fost în legătură cu fiica cea mare, Sarah. O prezență constantă în blogurile familie de acum circa 2 ani, oamenii au observat că aceasta lipsește în majoritatea pozelor și filmărilor recente.

Și cu ocazia vacanței în Austria, Anca a evitat să o filmeze sau a apărut în secvențe foarte scurte, în care nu i se vede chipul. Anca a explicat faptul că Sarah a luat decizia de a nu mai posta sau apărea pe conturile de socializare, iar părinții vor să îi respecte această decizie.

La 14 ani, Sarah este o adolescentă frumoasă, în căutarea propriului drum. Din rarele imagini surprinse, aceasta și-a scurtat părul și l-a colorat, și preferă ținutele largi, lejere. Conform spuselor mamei ei, aceasta va urma Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza.

Citește și: Cu ce bărbat s-a întâlnit Lidia Buble după revenirea din Asia Express?

Foto: Instagram

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete