Anca Sînă Serea: „Cu Adi am cele mai mari meciuri”

Anca Sînă Serea și Adrian Sînă formează unul dintre mai bine sudate cupluri. Cel puțin așa par. Conform spuselor Ancăi Sînă Serea, relația dintre cei doi nu este una perfectă, însă perechea reușește să ajungă la un numitor comun.

Anca Sînă Serea este una dintre prezențele active și constante din mediul online. A avut întotdeauna un discurs deschis și sincer legat de viața sa personală. Faptul că este mamă de șase copii a amplificat mereu curiozitățile celor din jur, dornici să știe cum se descurcă și cum reușește să facă față provocărilor de zi cu zi. Care, bineînțeles, nu sunt puține în cazul unei familii numeroase.

 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Într-una dintre recentele discuții cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, Anca a vorbit despre relația cu copiii, dar și despre cea cu soțul ei, artistul și antreprenorul Adrian Sînă.

Niciodată cu nervi

În ceea ce privește relația cu copiii, Anca a recunoscut să nu se supără niciodată pe ei. Întrebată dacă se enervează și cum își gestionează emoțiile, Anca a răspuns: „Sincer, niciodată!!! Îmi construiesc calmul și răbdarea în fiecare zi, iar copiii sunt oglinda stărilor noastre! Copiii știu să-și exprime sentimentele și dorințele indiferent de felul lor, pentru că în mine pot avea cea mai mare încredere și cel mai mare sprijin'. Se știe, de altfel, că Anca are o relație specială cu copiii ei și că este cea care „îi răsfață', de regulă.

Cât despre relația cu soțul ei, nu este pentru prima oară când Anca recunoaște că relația cu Adrian Sînă nu este una lipsită de dezacorduri. Întrebată cum se înțelege cu soțul, dacă și cu el este la fel de calmă, Anca a răspuns cu sinceritatea-i cunoscută. „Cu Adi am cele mai mari «meciuri» pentru că suntem destul de diferiți! Însă fiindcă încă există multă iubire și pasiune, le rezolvăm pe toate! În rest, niciodată cu nervi și neliniște.'

Citește și: Liviu Vârciu, pregătit să devină soț

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete