Anca Sigartău, la un pas de moarte: “E o joacă! Ne jucăm de-a timpul, de-a învârtitul stelelor!”

Anca Sigartău, la un pas de moarte

Anca Sigartău, la un pas de moarte

Anca Sigartău este una dintre cele mai iubite actrițe din România.

În prezent, Anca Sigartău participă la Asia Express – Drumul Elefantului, difuzată de Antena 1, alături de fiul ei Teodor. Au făcut față probelor dificile și au câstigat atât amuleta în valoare de 1000 de euro, cât şi imunitatea, după ce au consumat o băutură care îți întorcea stomacul pe dos.

Ce nu știe nimeni este faptul că Anca Sigartău a trăit o adevărată dramă acum câțiva ani. Actrița a fost grav bolnavă, iar medicii i-au spus că mai are de trăit doar un an de zile. Din fericire, îndrăgita actriță a trăit un adevărat miracol și a învins moartea.

“Eram în spital și la un moment dat știu că am vrut să ies din spital, pentru că mi-am dat seama că nu mai am foarte mult timp și vreau să fiu acasă, alături de copii. Cât mai am, măcar să fiu cu ei.
Am ieșit din spital și pe 15 noiembrie, ziua de naștere a bunicii mele. Știam că începe Postul Crăciunului. Nu aveam nici o informație despre post, despre biserică, despre lucrurile de genul ăsta, dar știam, în interiorul meu, că vreau să încerc. Că trebuie să mă duc acasă să țin post.
Pe 15 noiembrie am ieșit din spital cu niște indici foarte mari, pe 20 decembrie, când m-am întors la control, m-au întrebat: “Unde este tumora?”. Nu mai era. M-a întrebat doctorul ce am făcut, ce tratament. Și i-am spus: “Eu vă spun, dar nu o să credeți”. Asta s-a întâmplat. Nu mai exista tumora. Indicii coborâseră foarte mult. Nu știam că Postul poate să aibă o asemenea putere. Din momentul acela am știu că voi trăi”, a mărturisit Anca Sigartău în cadrul emisiunii “Prietenii de la 11”, difuzată de Antena 1.

“A fost lecția cea mai importantă că trebuie să trăiești fiecare zi și să o duci, să mergi mai departe pentru că poate să îți spună cineva că tu mai ai de trăit 30-40 de ani, și de fapt să se întâmple în 3 secunde să pleci. Și atunci ce faci? E o joacă! Ne jucăm de-a timpul, de-a învârtitul stelelor”, a continuat actrița în cadrul emisiunii.

Cum a reușit Anca Sigartău să facă față greutăților

“Facem zi de zi castele de nisip, însă nimic nu rămâne până la urmă.

Când am pierdut casa, m-am gândit că am câștigat un palat în cer, când mi s-au întâmplat lucruri destul de complicate, asa cum le trăim cu toții de fapt… se spune că și un copil care are un balon și i se sparge, și acela plânge și are o dramă asemănătoarea cu a unui om mare care pierde ceva extrem de important. Dar în momentele acelea m-am gândit și am spus: se spune că omul nu poate să ducă mai multe decât îi este dat și înseamnă că Dumnezeu are o părere extrem de bună despre mine. Iar în momentul ălă am zâmbit și am zis, “hei, mulțumesc! O duc și p-asta! Dacă zici că o duc, o duc”, a spus actrița în cadrul emisiunii “Prietenii de la 11”, difuzată de Antena 1.

 

Iulia Sandu

Foto: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete