Anca și Adrian Sînă se mută, din nou, la casă nouă

Anca Sînă Serea și partenerul ei, Adrian Sînă, sunt pregătiți să facă o nouă schimbare. După ce s-au mutat la casă nouă, cei doi au decis, din nou, să se relocheze.

După ce cunoscutul cuplu s-a mutat la casă nouă, părăsind cartierul în care locuia și mama Ancăi, cei doi au decis să facă din nou acest pas. Extravaganță sau necesitate?

Anca și Adi Sînă au explicat într-o postare de pe canalul lor de Youtube, 6 copii, că decizia de a se muta din nou a pornit de la faptul că ei locuiau de puțin timp într-o casă închiriată. Între timp, au reușit să-și achiziționeze o locuință pe care o vor renova în totalitate, în același cartier. Și, astfel, peste circa o lună, noua locuință ar trebui să fie gata să-și primească locatarii.

Anca Sînă Serea: „Avem multe argumente…'

„Au fost foarte mulți dintre voi care mi-ați spus vai, dar decât să băgați atâția bani în casă, nu mai bine v-ați construi alta? Sincer, noi nu ne pricepem și n-am putea duce să construim acest proces de la zero și nouă, mie și lui Adrian, ne place foarte mult acest cartier. Avem multe argumente pentru care ne place acest cartier. În primul rând, datorită siguranței, în al doilea rând, are deschidere la Pădurea Băneasa. Dar cel mai important și principal motiv este campusul Olga Gudyn (nr – unde copiii cuplului învață). Cumva ne-am relocat toată viața și ne-ar reorganizat existența în jurul acestui cartier și nu ne pare rău. Ne-am făcut și prieteni, ne-am făcut mulți vecini.'

Cu șase copiii, organizarea este cuvântul-cheie în familia Sînă. Și legătura extrem de puternică pe care o ai cei doi. La final de an, Anca a postat un mesaj emoționant, alături de o poză cu soțul ei.

„Ceea ce se face cu inima ajunge în înimă. Atunci când ești călăuzit de gânduri luminoase și bune, când pășești pe calea adevărului și a iubirii totul se așază așa cum trebuie. Poate mulți vor spune că sună siropos, că pare un citat rupt din cărți. Dar adevărul este că întreaga noastră viață ar trebui să fie dictată de inimă. Inima simte cel mai bine ce este bun sau dimpotrivă rău pentru noi. Inima ne arată cine ne sunt prieteni adevărați, cine ne iubește necondiționat… Iar când tu îți folosești inima ca să dăruiești, ca să arăți altora nu doar ce ești, dar și cum ești, ai numai de câștigat. Voi încheia cu unul dintre citatele mele preferate din Micul Prinț “Numai cu inima poți vedea bine, lucrurile esențiale rămân ascunse ochilor'.

Anca Sînă SereaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Corina Caragea, despre posibilitatea de a deveni mamă

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete