Anca Serea, vacanță cu peripeții! Are din nou probleme de sănătate?

După vacanța în Austria alături de copii, Anca Sînă Serea a pornit din nou la drum. De data aceasta, cele câteva zile petrecute alături de soțul ei și alți doi prieteni, la Istanbul, i-au adus câteva provocări vedetei, dar și o vizită la o clinică faimoasă de acolo.

Pentru vacanța „de cuplu' de la Istanbul, Anca Sînă Serea a reușit să treacă peste fobia de zbor și să ajungă cu avionul la destinație. Cu emoțiile și simptomele specifice atacurilor de panică, Anca a făcut față cu brio acestei provocări.

La Instanbul însă, vedeta s-a confruntat cu alte probleme de sănătate. Într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, aceasta a povestit despre traficul din Istanbul și despre cum și-a schimbat planurile, pentru că nu se simțea bine.

„Sunt efectiv sfârșită'

„Oameni buni, nu-mi mai trebuie vacanță la Istanbul! Sunt sfârșită, efectiv, eu n-am mai fost de câțiva ani la Istanbul, însă traficul de aici este de-a dreptul ucigător. Cred că am făcut cu mașina o oră, însă traficul și căldura te năucesc', a povestit aceasta.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

„Am intenționat să mergem la Hagia Sofia, Moscheea Sfintei Sofia, am ajuns până acolo și pe lângă faptul că taximetristul mi-a cerut 300 de lire, când am ajuns acolo mi-am dat seama că n-o să pot face drumul acela. Un domn a fost drăguț și ne-a primit în magazinul lui de covoare, ne-a dat ceva de băut, iar la întoarcere am mai făcut încă 45 de minute. Mi-am luat o limonadă și o porție zdravănă de paste, vitamine și sper să-mi revin', a adăugat vedeta.

Probleme cu anemia

Anca a acuzat și în trecute probleme de sănătate din cauza carenței de fier și a anemiei. Mai mult, a și fost internată în câteva rânduri la spital pentru mai multe investigații. Aflată la Istanbul, Anca va face și aici o serie de analize, „pentru încă o părere cu privire la starea de sănătate', după cum ea însăși a mărturisit.

Citește și: Alexandra Stan, fără verighetă la nici 3 luni de la nuntă

Foto: Instagram/Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete