Anca Serea va naște în curând. Cum se mai simte vedeta TV?

Anca Serea, a șasea sarcinăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Anca Serea se află pe ultima sută de metri a celei de-a șasea sarcini. Viitoarea mămică și soțul ei, Adrian Sînă, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fetiței lor Leeah.

Anca Serea va naște în curând. Cum se mai simte vedeta TV?

În cadrul emisiunii „La Măruță”, Anca a mărturisit că, în această perioadă, se cam plictisește, fiind ceva mai puțin activă decât de obicei.

„Noi mai avem vreo trei săptămâni. La noi a fost magie de șase ori, sper să nu fie și a șaptea. Mă ajută fizicul și gena, nu știu câte kilograme am luat.

Nu mi-am făcut din asta un scop. Am zis să mă bucur de sarcină și să nu mă cântăresc. Pe 10-15 august voi naște, nu-mi vine să cred cum a trecut timpul.

Mă cam plictisesc, nu mai sunt atât de activă cum eram înainte. A fost mai ușoară sarcina aceasta, mai puțin debutul că am avut probleme cu fierul”, a declarat Anca Serea, potrivit Libertatea.

„Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat. Sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut.

Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos. Am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică”, povestea Anca Serea, în urmă cu ceva timp, pentru Unica.

Anca Serea este mama a cinci copii. Primii săi doi copii, un fiu și o fiică, David (18 ani) şi Sarah (12 ani), au rezultat din mariajul vedetei TV cu omul de afaceri Filip Poplingher. Bărbatul, care suferea de leucemie, s-a stins din viață la doar 36 de ani.

Ceilalți trei micuți, doi fii și o fiică, Noah (6 ani şi jumătate), Ava (4 ani şi jumătate) şi Moise (2 ani şi jumătate), sunt copiii Ancăi cu solistul Adrian Sînă.

Cuplul locuiește într-o vilă spaţioasă, camerele fiind organizate în aşa fel încât cei mici să fie grupaţi pe vârste.

„Am încercat să le oferim intimitate celor mari. Moise împarte camera cu Noah, David are camera lui, Sarah are camera ei, Ava fie doarme cu mine și cu Adi, fie cu mama”, povestea Anca Serea în trecut, potrivit Click!.

„Voi naște natural și sper ca fetița să fie mai grăbita decât Moise și să vină pe lume la termen”, a mai declarat Anca Serea.

La celelalte trei sarcini ale vedetei TV cu Adrian Sînă, artistul nu a avut curajul să asiste.

„Lui Adi i-a fost frică până acum să asiste la naștere. A stat după ușă. Nu i s-a făcut rău, dar nici nu a avut curaj să intre. Acum vrea să fie acolo când se naște Leeah”, a mai adăugat Anca Serea pentru Click!.

Foto: Instagram

Citește și:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în vizită la nași! Ce le-au gătit părinților spirituali?

Ilinca Vandici vrea să își educe financiar fiul

Simona Pătruleasa are o siluetă de invidiat și arată impecabil în costum de baie. Care este secretul ei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete