Anca Serea și Adi Sînă, primele declarații despre divorț: „Am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios”. Au fost la un pas de despărțire

Sunt într-o relație de 12 ani, iar de 7 ani sunt căsătoriți. Anca Serea și Adi Sînă formează cuplul perfect, însă acum au recunoscut că au fost la un pas de divorț. Au vrut să renunțe la relația lor din cauza unor discuții, dar până la urmă s-au împăcat. Sunt și acum împreună, se iubesc și au o familie frumoasă cu șase copii.

Adi Sînă își amintește câtă răbdare a avut pentru a o cuceri pe Anca Serea. Ea nu a vrut să iasă cu el la întâlnire, chiar a vrut să renunțe, să nu o mai curteze. „Nu a fost ușor și am fost sigur că nu voi reuși și foarte aproape să renunț. De fapt, cred că am renunțat și atunci când am renunțat sau când m-am gândit că ar trebui să renunț, atunci a apărut o portiță pe care am folosit-o.

Și se pare că a fost portița descuiată. Nu am crezut că va ieși cu mine la restaurant, la o cafea, am invitat-o și eram sigur că mă va refuza, așa a și făcut. Am mai insistat o dată, de două ori și în cele din urmă a acceptat', a declarat Adi Sînă într-un interviu pentru emisiunea „Teo Show' de la Kanal D.

Anca Serea, în același interviu, nu s-a ferit și a recunoscut că există multe situații în care nu au aceeași părere, când se ceartă. „Cred că în ultimii doi ani atât eu, cât și Adi ne-am maturizat foarte mult și chiar dacă mai greșim uneori, pentru că a greși e omenește, cred că ce ne ține împreună e faptul că avem o familie atât de frumoasă, că încă ne mai iubim mult și că mai există pasiunea aia. Mă enervează și mă supără, nu îi răspund la telefon zile în șir sau ore. Da, mi se întâmplă și d-astea. Eu vreau să fiu sinceră! El mă ia așa cu binișorul', a spus vedeta, care a recunoscut că la un moment dat Ea și Adi Sînă au fost la un pas de divorț.

„Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios și cred că toate experiențele astea, și acum vorbim foarte serios, ne fac să realizăm ce avem, de fapt. Am zis că nu o să mergem mai departe, că o să ne despărțim, dar nu. Mi-am dat seama apoi că nici nu a fost adevărat', a mai declarat Anca Serea.

Cei doi recunosc că nici acum nu le e ușor, rar își mai fac timp și pentru ei, ca un cuplu. El e des plecat, are concerte și cântări.

„Păi pot să nu plec? Avem o familie mare, sunt un tată responsabil', a încheiat Adi Sînă.

Anca Serea și Adi Sînă sunt căsătoriți de 7 aniSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete