Anca Serea și Adi Sînă, poză sexy și intimă pe rețelele de socializare

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Ambii sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală, însă de data aceasta frumoasa mămică a celor șase copii a postat o fotografie extrem de sexy.

Anca Serea și Adi Sînă și-au obișnuit fanii cu imagini serioase, cu apariții discrete și cu detalii subtile din viața lor de familie. În nenumărate rânduri, frumoasa prezentatoare de știri le-a mărturisit urmăritorilor săi că viața cu micuții nu este ușoară, însă este extrem de frumoasă. Ea și Adi își împart responsabilitățile, iar ajutor au din partea bonei care se ocupă de micuța Leah.

Cu toate că programul lor este încărcat, Anca Serea și Adi Sînă își găsesc timp doar pentru ei. Fie că este vorba de o ieșire în oraș în doi sau o vacanță scurtă, frumosul cuplu reușește să țină aprinsă flacăra iubirii dintre ei doi.

De data aceasta, soția lui Adi Sînă nu a imortalizat un moment de relaxare, ci unul chiar din intimitatea casei lor. Anca Serea și partenerul său de mai bine de zece ani s-au fotografiat în oglindă. Ambii erau îmbrăcați în ținute lejere, iar frumoasa șatenă a adoptat o poziție extrem de sexy.

„Rutina de seară', a fost mesajul scris de Anca Serea în dreptul imaginii.

Anca Serea1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Fericirea se citește de la distanță pe chipurile lor, iar atitudinea optimistă, forma de zile mari în care se află Anca este una demnă de lăudat. Ea este un exemplu pentru multe femei de la noi din țară, fiind o mamă eroină cu cei șase copilași.

Anca Serea se confruntă de o bună perioadă de timp cu o anemie severă pe care o ține sub control cu tratament prescris de medic. Cu toate acestea, ea își mai dorește un copil, însă lasă totul pe seama Divinității.

„Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Nu e nimic senzațional, am o anemie, o problemă de sănătate, dar sunt convinsă că totul se va rezolva. Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine', a declarat Anca Serea, pentru Click.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete