Anca Serea și Adi Sînă, dezvăluiri despre sărbătorile de iarnă de anul acesta: „A fost foarte aproape să…”

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. În 2015, cei doi s-au căsătorit și au pornit împreună în aventura vieții lor. La acea vreme, prezentatoarea de știri sportive era deja mama a doi copii, aceștia fiind ai fostului soț Filip Poplingher, care a pierdut lupta cu leucemia.

Recent, au fost invitați la Antena Stars și au dezvăluit cum decurge o zi normală la ei cu cei cinci copii, unul dintre ei fiind plecat la studii în străinătate. De asemenea, ei au povestit și ce planuri și-au făcut pentru sărbătorile de iarnă.

Anca Serea și Adi Sînă își găsesc cu greu timp doar pentru ei doi, însă sunt de părere că acest lucru este necesar și sănătos pentru viața unui cuplu, motiv pentru care uneori reușesc să „fugă' un pic de acasă.

„Am reușit să o răpesc un pic pe Anca ca să venim la film. A fost foarte aproape să zică că nu vine. Vă imaginați cum arată o casă cu cinci copii, că unul e plecat. Seara se desfășoară niște activități destul de importante, cum e cina, trebuie să-i pregătim a doua zi de școală, temele care au mai rămas.

Este un proces foarte activ. Cred că vom sta acasă de sărbători, se mai pot modifica planuri, cred că la munte puțin, dar în principiu vom sta acasă', au mărturisit Anca Serea și Adi Sîna pentru Antena Stars.

Cât despre vacanțe, cei doi aveau planificată o excursie în Austria la ski, însă din cauza restricțiilor impuse de pandemie au fost nevoiți să o anuleze.

În urmă cu puțin timp, Anca Serea și Adi Sînă au împlinit șase ani de căsnicie. Mama celor șase copii a postat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant în care își exprimă toate trăirile și sentimetele care au crescut de-a lungul acestor ani petrecuți alături de artist.

„Fericiți până la adânci bătrâneți nu este un basm, este o opțiune’, spune un citat și este cât se poate de adevărat. Prea repede au trecut 6 ani, de când eu și cu Adrian ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu și am pornit împreună într-o frumoasă aventură.

Căsătoria noastră a fost și continuă să rămână nu doar o relație de iubire, ci și de prietenie și de susținere. Deși suntem firi diferite, încercăm întotdeauna să ne înțelegem reciproc (uneori ne și iese), să comunicăm frumos, să găsim mereu câteva clipe de petrecut împreună și știm cu siguranță unul despre celălalt că ne completăm în gânduri și în sentimente', a postat Anca Serea pe Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete