Anca Serea, pregătită să aibă al șaptelea copil. „Am o anemie, dar sunt convinsă că totul se rezolvă”

Anca Serea este mama a șase copii, doi din primul mariaj, iar patru din căsătoria cu Adi Sină, bărbatul care o face fericită de ani de zile. Vedeta a făcut acum declarații despre cel de-al șaptelea copil. Se confruntă însă cu unele probleme medicale.

anca serea sapte copii 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

 

„Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Nu e nimic senzațional, am o anemie, o problemă de sănătate, dar sunt convinsă că totul se va rezolva. Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine', a declarat Anca Serea, pentru Click.ro. 

De-a lungul anilor, Anca Serea a fost întrebată în repetate rânduri despre religia ei. „Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă, pentru că am ales să fiu mama nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, ca și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție. Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații. Deși am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea', a scris prezentatoarea, pe blogul său.

Cum reușește Anca Serea să aibă copii cuminți

Într-un interviu, vedeta a dezvăluit că adoptă un comportament bazat pe comunicare și pe respect pentru a-și crește și educa copiii. Ea este de părere că ceea ce oferă aia va primi, iar acest lucru nu este valabil doar în cazul adulților. Micuții sunt ca niște bureței care absorb orice informație, orice comportament, motiv pentru care alege să-i trateze așa cum i-ar plăcea ei să fie tratată. „Copiii au mai multă putere de decizie și control decât înțelegem sau vrem să recunoaștem, iar eu am ales să îi respect și să îi tratez exact cum mi-ar plăcea mie să fiu tratată. În plus, nu las să treacă nici măcar o zi în care să nu le spun cât de mult îi iubesc.

Este extrem de important, din punctul meu de vedere, ca orice copil, pe lângă un confort material, să aibă parte în căminul său de siguranță și de foarte multă iubire. Nu în ultimul rând, încerc să petrec cât mai mult timp alături de copii, un alt ingredient important pentru o relație reușită părinte-copil, timpul de calitate creator de amintiri memorabile’, a spus Anca Serea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete