Anca Serea, mama a șase copii, despre școală, în pandemie: „Așa cum vaccinarea e gratuită, și testarea trebuie să fie gratuită”

Este mama a șase copii și știe cât de importantă e educația lor. Anca Serea a vorbit despre mersul copiilor la școală în timpul pandemiei. Ea nu e de acord cu închiderea școlilor, însă ar prefera ca micuții să fie testați perioadic. 

Anca Serea copiiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV e de acord cu decizia Ministerului Sănătății de a menține școlile deschise, chiar dacă incidența depășește 6 la mie. Anca Serea consideră că prezența fizică în instituțiile de învățământ ar trebui să continue, însă elevii și cadrele didactice ar trebui să respecte măsurile impuse, dar și să fie testați periodic.

„Mi se pare normal ca educația să fie prioritară. Eu sunt pro mers la școală. E o perioadă foarte tulbure pentru toți. Cu respectarea măsurilor, prin testare periodică, se poate continua școala fără a se intra neapărat în sistemul online', a declarat Anca Serea, pentru FANATIK.

Vedeta e la curent cu tot ce se petrece în școlile în care învață copiii ei, în trecut au existat câteva cazuri, câțiva copii au fost infectați, însă acum nu sunt probleme.

„Așa cum vaccinarea e gratuită, și testarea trebuie să fie gratuită. Noi am avut niște cazuri de Covid la școală anul trecut. Ne-am testat de două ori. Nu s-a infectat nimeni, nici măcar învățătoarea. Trăim într-o nebuloasă în care ne adâncim în fiecare zi', a completat Anca Serea.

Copiii ei merg la școli private, dar și la stat

Copiii vedetei merg la școli private, iar fiica sa, Sara, s-a întors la o școală de stat, după ce a simțit că nu e pe aceeași lungime de undă cu colegii de la școala privată.

Recent, David, fiul cel mare al vedetei, a plecat la studii în Olanda. „La ei funcționează sistemul mixt. David merge la școală, dar face și cursuri online. Rata de infectare este mai mică în Olanda pentru că acolo populația e vaccinată în mare parte. Mâine va veni în țară și ne va spune mai multe lucruri despre cum funcționează acolo școlile. Nu știu nici eu mai multe', a spus prezentatoarea TV pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete