Anca Serea își amenajează singură vila de jumătate de milion de euro: „E destul de greu, suntem mulți, avem șapte dormitoare”

Frumoasa Anca Serea s-a mutat, de curând, într-o vilă spațioasă, superbă, într-o zonă exclusivistă a Capitalei. Soția lui Adi Sînă își amenajează singură casa, iar fiica ei, Sarah, a pus-o în dificultate.

Anca Serea își amenajează în prezent noua locuință, după gusturile ei și ale familiei, vedeta preferând să nu apeleze, de această dată, la ajutorul unui specialist.

Protagonista noastră a mărturisit, însă, că i-a fost destul de greu să o mulțumească pe fiica ei, Sarah, o artistă în devenire. „Sara este artista familiei, are o personalitate puternică, și am depus eforturi (râde) să facem camera pe placul ei. În general, e destul de greu, suntem mulți, avem șapte dormitoare', a povestit, amuzată, Anca. 

Anca Serea a fost încântată de o proprietate pe care i-a prezentat-o femeia de afaceri Nadia De Luca. Ei bine, chiar dacă abia s-a mutat în casă nouă, de Black Friday frumoasa vedetă a mers să vizioneze un duplex dintr-un ansamblu rezidențial situat la Balotești. Acolo, Anca Serea a fost întâmpinată de Nadia De Luca, o femeie de afaceri cu o vastă experiență în domeniul imobiliarelor. Anca, la rândul ei, a avut multe experiențe din perspectiva de beneficiar al unei noi locuințe și de aici s-a specializat în design interior. 

Nadia-de-Luca-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Vedeta și antreprenoarea au discutat pe îndelete despre investiții imobiliare și, totodată, despre modul în care alegem finisajele și ne decorăm viitoarea casă până când aceasta devine, în realitate, „acasă'.

După ce au discutat, antreprenoarea i-a arătat spațiul protagonistei noastre, iar reacția ei a fost de milioane: „E următoarea pe listă', a exclamat, râzând, soția lui Adi Sînă care a subliniat că ar avea nevoie de o oază de liniște aproape de Capitală.

„În ansamblul nostru rezidențial de la Balotești, casele de vis îndeplinesc cumulativ cele mai importante criterii în imobiliare și familia este primordială, iar comunitatea nou formată este cu adevărat deosebită', a declarat femeia de afaceri Nadia De Luca, un nume cunoscut în domeniul imobiliarelor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro