Anca Serea, despre izolarea într-o familie cu șase copii: „Mă încearcă multe gânduri”

De la jumătatea lunii august a anului trecut, fosta prezentatoare de televiziune Anca Serea (38) și artistul Adrian Sînă (42 de ani) cresc și îngrijesc nu cinci, ci șase copii.

Mezina familiei, Leah Maria, a venit pe lume pe 14 august 2019. Recent, în mediul online, Anca a vorbit despre cum decurge viața ei în izolare alături de cei șase copii ai ei.

Anca Serea, despre izolarea într-o familie cu șase copii: „Mă încearcă multe gânduri”

„Acasă deja de multe zile, din 9 martie, deci să tot fie vreo 16. Nu e greu, dar nici ușor și totuși mă încearcă multe gânduri.

Noroc că suntem mulți și sunt multe de făcut, că altfel statul degeaba nu ne ajută cu nimic!

Să ne concentrăm pe rugăciuni și să rămânem pe poziții în ciuda veștilor care nu-s chiar grozave.

Las aici câteva activități pe care le-am făcut eu azi (o mică parte)! Am citit împreună cu Moise o poveste cu monstruleți haioși, am făcut gogoși, am făcut lecții la matematică cu Noah, am curățat împreună cu Sarah colivia papagalului, am preparat o mâncare nouă pentru bebe Leah.

Vă pupăm, multă sănătate și să treacă repede”, este mesajul publicat de Anca Serea, pe contul personal de Instagram.

Cu două zile în urmă, fosta prezentatoare de televiziune mai spunea: „E clar că suntem cu toții într-o avalanșă de gânduri: griji, frică de necunoscut, veștile triste care dau năvală zilnic peste noi.

Astăzi, și eu am avut o dispoziție ciudată. Mi se pare că suntem efectiv îngenunchiați de tot ce se întâmplă.

Și deși e foarte important să rămânem optimiști, cu toții avem momente și momente! Să ne rugăm să fim sănătoși și cu mintea limpede”.

Anca Serea şi Adrian Sînă sunt părinții a patru copii, Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani) și Leah (6 luni).

În trecut, Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu și o fiică, David (17 ani) și Sara (12 ani).

COVID-19

Până la momentul redactării acestui material, 425,059 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 18,944 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 906 de cazuri. Dintre pacienții testați pozitiv, până la acest moment, 86 s-au vindecat, iar 13 au decedat.

Foto: Instagram / VIVA!

Citește și:

Programul prezentatorului Dan Negru, complet eliberat din cauza pandemiei de coronavirus: „Nimic din ce știam nu va mai fi la fel”

Coronavirus: s-au găsit noi simptome! Care sunt primele semne ale bolii: apar înaintea tusei și a febrei

Diana Dumitrescu, despre mesajele negative din mediul online: „Fiecare mamă face pentru copilul ei ce crede ea că este mai bine”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete