Anca Serea, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu vedeta: „Am făcut CT cranian și multe alte investigații”

Vedeta în vârstă de 40 de ani a fost transportată miercuri, pe 30 noiembrie, de urgență la spital. Anca Serea a făcut o serie de investigații medicale, medicii i-au pus chiar și o perfuzie. Acum a dezvăluit ce a pățit.

La prima oră a dimineții a avut amețeli, nici nu s-a putut ridica din pat. Anca Serea a crezut că este infectată cu COVID-19, însă a făcut două teste, iar ambele au ieșit negative. Având în vedere starea ei, soțul nu a mai așteptat și a dus-o la o unitate medicală unde a făcut investigații amănunțite. Acum e acasă, se simte bine, dar are nevoie de recuperare.

„Sunt mai binișor, acasă. Încerc să iau totul mai ușor, deși am probleme mari cu somnul. Analizele au ieșit în parametrii normali, am făcut CT cranian și multe alte investigații care arată ok. Am nevoie să dorm și de odihnă', a dezvăluit Anca Serea ieri, pe Instagram.

„Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial, am crezut că am COVID… am făcut două teste rapide, amândouă negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital. Am făcut multe investigații, perfuzii și azi mă simt mult mai bine cu excepția somnului', le-a mai spus prezentatoarea de la Prima TV fanilor curioși care au întrebat-o care e starea ei acum.

anca-serea-la-spital-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Anca Serea, dezvăluiri despre al șaptelea copil

De curând, Anca Serea a spus că e pregătită să aibă al șaptelea copil. „Întotdeauna am zis că-mi plac copiii, cred că e mai mult decât evident lucrul acesta. Îmi doresc să mai facem copii, dar acum cum o vrea Dumnezeu. Nu e nimic senzațional, am o anemie, o problemă de sănătate, dar sunt convinsă că totul se va rezolva. Am un tratament prescris de medic, este un tratament susținut. Deocamdată mă simt bine’, a declarat Anca Serea, pentru Click.ro.

Într-un interviu, vedeta a dezvăluit că adoptă un comportament bazat pe comunicare și pe respect pentru a-și crește și educa copiii. Ea este de părere că ceea ce oferă aia va primi, iar acest lucru nu este valabil doar în cazul adulților. Micuții sunt ca niște bureței care absorb orice informație, orice comportament, motiv pentru care alege să-i trateze așa cum i-ar plăcea ei să fie tratată. „Copiii au mai multă putere de decizie și control decât înțelegem sau vrem să recunoaștem, iar eu am ales să îi respect și să îi tratez exact cum mi-ar plăcea mie să fiu tratată. În plus, nu las să treacă nici măcar o zi în care să nu le spun cât de mult îi iubesc.

Este extrem de important, din punctul meu de vedere, ca orice copil, pe lângă un confort material, să aibă parte în căminul său de siguranță și de foarte multă iubire. Nu în ultimul rând, încerc să petrec cât mai mult timp alături de copii, un alt ingredient important pentru o relație reușită părinte-copil, timpul de calitate creator de amintiri memorabile, a spus Anca Serea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete