Anca Pandrea s-a accidentat în vacanță în Turcia. Ce a povestit actrița despre cele întâmplate?

Anca Pandrea

Alături de un grup de prieteni, actrița Anca Pandrea a fost săptămâna trecută într-o vacanţă în Turcia, scrie Libertatea.

Anca Pandrea s-a accidentat în vacanță în Turcia. Ce a povestit actrița despre cele întâmplate?

Pe parcursul acesteia, actrița a avut parte și de o întâmplare ceva mai neplăcută. Alături de prietenii ei, actrița au cinat la un restaurant în care se aflau de asemenea indieni şi francezi. În locația respectivă, Anca au avut parte de o mare surpriză.

„A venit la noi un bărbat care era fardat ca o femeie şi a dansat din buric decent. N-am văzut aşa ceva în viaţa mea şi am râs foarte mult.

Ne-am distrat, am băut cafea turcească, făcută la nisip, am mâncat doradă proaspătă. Am mers şi la cumpărături, iar acolo se tocmeau pentru orice.

Erau turci care vorbeau româneşte şi trebuia să fii atentă cu ei. Din păcate, acolo m-am lovit la laba piciorului şi mi s-a înnegrit şi mă doare foarte tare.

Chiar dacă am pus gheaţă şi l-am înfăşurat, nu a trecut. Sper să se rezolve în zilele viitoare”, a mărturisit actriţa Anca Pandrea după ce s-a întors din vacanţă.

„Important este că m-am distrat alături de prieteni, că m-am relaxat şi că m-am simţit bine”,  a mai spus Anca Pandrea potrivit Click!.

Actrița are probleme de sănătate însă nu se lasă doborâtă de ele. Ce declara în urmă cu mai bine de un an?

Anca Pandrea a suferit cumplit după moartea soțului ei, Iurie Darie. Chiar dacă au trecut aproape șapte ani de când marele actor nu mai este printre noi, Anca încă îi duce dorul.

În cadrul unui interviu mai vechi, actrița în vârstă de aproape 73 de ani a mărturisit care sunt afecțiunile de care suferă, însă a menționat și că, deși uneori are dureri mari, refuză să se plângă.

„Am avut probleme de sănătate și le am. Le port cu sfințenie. Am avut un aparat, am stat pe oxigen trei luni, acum nu mai am nevoie.

Am insuficiență cardiacă, insuficiență pulmonară, ulcer, dar nici nu mai știu, toate de gradul 3, al patrulea e… definitiv. Dar nu le iau în seamă”, mărturisea atunci actrița.

Marele actor Iurie Darie a încetat din viață pe data de 9 noiembrie 2012, la 83 de ani, în liniștea căminului său din București.

Foto: Libertatea

Citește și: 

Apartamentul în care a locuit Kate Middleton, vândut pentru 1,88 de milioane de lire, cu 70 de mii de lire sub cererea inițială

După ce și-a anunțat a doua sarcină pe Instagram, vedeta a apărut pentru prima dată cu burtica la un eveniment monden! Ce rochie a purtat?

Kate Middleton, amuzată copios de fiica ei! Prințesa Charlotte a scos limba mulțimii care venise să salute Familia Regală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete