Anca Pandrea, probleme de sănătate. Prietenele sale o vizitează des: „Nu am fost cuminte”

Anca Pandrea, în vârstă de 75 de ani, se confruntă în ultima perioadă cu câteva probleme de sănătate. Pentru a nu se agrava, soția regretatului Iurie Darie, evită să mai iasă din casă. Aceasta își petrece majoritatea timpului în locul care îi aduce aminte de iubitul ei partener de viață.

Potrivit ciao.ro, Anca Pandrea suferă de insuficiență pulmonară, iar medicii i-au interzis să iasă din casă atnci când este foarte frig sau foarte cald. Prietenele sale apropiate sunt cele care o ajută cu ce are nevoie sau pur și simplu îi țin companie.

„Eu am insuficiență pulmonară și nu am voie să ies din casă dacă este foarte frig afară sau dacă este foarte cald. Îmi face rău. În urmă cu câteva săptămâni am răcit zdravăn, am făcut gripă, doar pentru că am mai ieșit și eu prin curte cu cățelul. Nu am fost cuminte.

Nu mai ies deloc dacă este frig, stau în casă și mai vin prietenele în vizită, îmi mai aduc ce am nevoie, îmi fac cumpărăturile. Dacă este mai călduț, ies puțin în curte. Sunt foarte atentă să nu mai răcesc pentru că nu am voie', a declarat Anca Pandrea pentru ciao.ro, citat de Libertatea.

Cu toate acestea, dragostea nemărginită pentru Iurie Darie a scos-o din casă pentru a merge la o expoziție care a avut loc la Teatrul Național I.L. Caragiale din București. Acolo, un artist a pictat un tablou cu ea și cu regretatul actor.

Anca Pandrea și Iurie Darie au avut o relație foarte apropiată, la care mulți doar visează. Chiar dacă marele actor a murit în urmă cu aproape 10 ani, soția lui încă îl venerează. În ultimii ani, aceasta a construit un adevărat altar cu pozele iubitului ei, cu care vorbește în fiecare zi, chiar și după moarte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete