Anca Pandrea, internată de urgență la spital! Îşi va petrece ziua de naştere ţintuită la pat şi nu la mormântul lui Iurie Darie

Anca Pandrea trece prin momente grele în ultima perioadă și se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Actrița a fost internată în spital și își va petrece ziua de naștere pe țintuită la pat, și nu la mormântul lui Iurie Daria, așa cum a plănuit inițial.

Actrița nu trece printr-o perioadă prea bună, ba chiar se poate spune că este urmărită de ghinioane. Anca Pandrea este internată la Spitalul de boli infecţioase, acolo unde medicii au internat-o de urgenţă.

Anca Pandrea, internată de urgență la spital

Artista a contactat un virus gripal care până în prezent a făcut nenumărate victime la nivel naţional. Cu toate că nu se simte prea bine, actrița nu este prea îngrijorată de starea sa de sănătate precară, ci se gândește la faptul că nu poate fi la mormântul fostului ei soț, Iura.

„Sunt foarte supărată că se aproprie ziua mea de naştere şi eu sunt internată. Nu cred că o să pot să merg la mormânt la Iura, aşa cum am făcut până acum. În fiecare an, de ziua mea, obişnuiam să merg cu şampanie şi tort la iura să sărbătorim. Doar că anul acesta nu cred că o să mă lase doctorii să merg. Am contactat un virus gripal şi nu mă simt deloc bine',a dezvăluit Anca Pandrea, pentru spynews.ro.

Anca Pandrea a scris deja testamentul

Actrița, în vârstă de aproape 72 de ani, și-a scris deja testamentul. Anca Pandrea își dorește ca averea pe care a strâns-o alături de Iurie Darie să-i rămână Siminei, fina sa în vârstă de numai 4 ani. Actrița le-a cerut părinților fetiței ca, după ce va deceda, să se ocupe de toate obiceiurile creștine în memoria sa și a lui Iurie Darie. În plus, Anca Pandrea le-a mai comunicat acestora faptul că nu au voie să schimbe nimic în casa ei.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Anca Pandrea, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citeşte şi:

La aproape 72 de ani, Anca Pandrea are probleme serioase de sănătate! În ce stare se află actrița: „Mă doare tot…'

De ce Anca Pandrea nu a avut niciodată copii cu Iurie Darie? Declarațiile emoționante ale actriței: „Nu a vrut să vină…'

A fost o valoare a teatrului românesc! Imagini de colecție din tinereațea lui Iurie Darie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete