Anca Neacșu divorțează de soțul turc după 10 ani de mariaj. Primele declarații: „De acum înainte, fiecare pe drumul lui”

E oficial! Anca Neacșu, fosta membră a trupei ASIA, divorțează de Serkan Yaman, soțul ei, după 10 ani de mariaj, scrie spynews.ro. Vedeta a fost cea care a depus actele pentru separarea legală.

După un deceniu împreună, cei doi o iau pe drumuri diferite. Dovada care stă la baza divorțului dintre Anca Neacșu și Serkan Yaman o reprezintă chiar informația publică de pe portalul instanțelor de judecată, acolo unde se arată că Anca Neacșu a fost cea care a înaintat divorțul de partenerul ei de viață.

Cei doi nu au apărut public să vorbească despre divorț, însă Anca Neacșu a fost contactată de jurnaliștii Antena Stars și a făcut primele declarații despre separarea de soț.

„Da, este adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amândoi că așa este mai bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat', a spus Anca Neacșu.

divort-anca-neacsu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cine e Serkan Yaman, soțul Ancăi Neacșu

Se știe că Serkan Yaman e un om de succes, căci acesta e manager al mai multor hoteluri, iar din această afacere câștigă sume mari în fiecare lună. El împreună cu Anca Neacșu au locuit ani buni în Turcia, însă de ceva timp au decis să se stabilească în România, astfel încât artista a putut să-și reia proiectele muzicale, scrie spynews.ro.

„Noi suntem în România de 4 ani. Mai plecăm din când în când și în Turcia. Facem amândoi naveta. Amândoi plecăm tot timpul, este afacere de familie. Mie îmi place. Nu am stat despărțiți, certați, mereu am plecat împreună. Suntem de nouă ani împreună. Mai mult el ține minte decât mine. Îmi doresc concerte și am un proiect în capul meu. Îmi doresc să prezint o emisiune.', spunea ea în urmă cu un an, la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete