Anca Lungu și soțul ei, în „vizită de lucru” în România

Anca Lungu, cunoscută în România și ca Prințesa Polonic, datorită pasiunii pentru gătit, a devenit o persoană extrem de discretă, când vine vorba despre viața sa privată. De curând însă s-a lăsat fotografiată alături de soțul ei, în cadrul unui eveniment pe care aceștia l-au organizat.

Anca Lungu a fost, timp de câțiva ani, o prezență constantă la TV. După despărțirea de Ștefan Lungu, aceasta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se reorienteze profesional. L-a cunoscut pe actualul ei partener, omul de afaceri Harry Arampatzis și, la scurt timp, a luat hotărârea de a pleca din țară, pentru a se stabili la Nisa.

Într-un interviu acordat celor de la Antena Stars, Anca Lungu a oferit câteva detalii din culisele poveștii de iubire cu omul de afaceri grec.

Ea a povestit că: „Nu a fost dragoste la prima vedere, ne-am plăcut reciproc, dar a fost și o decizie rațională. În momentul respectiv, eu îmi doream să stau doar eu cu mine. Pe plan personal, eram într-o perioadă foarte grea a vieții mele, iar pe plan profesional eram în cea mai bună perioadă a vieții mele. Am riscat și mi-am asumat și mi-am schimbat viața'.

Anca Lungu, o nouă viață la Nisa

Cât despre acomodarea în noul loc, Anca Lungu a povestit:

Acum e bine, dar începutul nu a fost ușor, deși am traversat perioada având cele mai bune condiții posibile: un partener care mă susține, doi copii superbi, o casă frumoasă într-unul dintre cele mai pitorești locuri din lume. Am știut că viața într-o țară nouă, cu o limbă nouă și mai ales o viață nouă din punct de vedere profesional nu te plasează deloc într-o poziție confortabilă, dar toate acestea sunt în același timp oportunități imense de dezvoltare'.

De curând, Anca Lungu a acceptat să se afișeze alături de soțul ei în cadrul unui eveniment de skincare pe care cei doi l-au organizat împreună în România, alături de medicul Constantin Stan și soția acestuia, Andreea Berecleanu. Soțul Ancăi Lungu este implicat în afaceri care țin de îngrijirea pielii.

Anca Lungu si Andreea BerecleanuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Ilinca Vandici, primele declarații după ce a fost aspru criticată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro