Anca Dumitra a fost cerută în căsătorie. Gianina din „Las Fierbinți” a primit inelul de logodnă

Anca Dumitra a anunțat în emisiunea lui Cătălin Măruță că a fost cerută în căsătorie. Gianina din serialul românesc „Las Fierbinți' a primit inelul de logodnă de la iubitul austriac.

De câțiva ani, actrița trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste alături de partenerul ei. În ultima zi de vară, pe 31 august, Anca Dumitra a împlinit 35 de ani. Ea a intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar prezentatorul a observat că aceasta poartă un inel pe deget.

Anca Dumitra, cunoscută de fani ca Gianina din „Las Fierbinți', a recunoscut că a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, după ce Cătălin Măruță l-a observat și a zis pe post. Dacă inelul stă pe degetul care trebuie, tu ce zici?', a spus actrița râzând, relatează Libertatea.

Anca-Dumitra-inel-logodnaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cine este logodnicul actriței Anca Dumitra

Iubitul actriței nu este de naționalitate română. Manfred Spendier este şeful Titan Machinery România și este împreună de câțiva ani cu Anca Dumitra. Celebra Gianina din „Las Fierbinți' a fost întotdeauna discretă cu viața sa amoroasă.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo.

Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult', a declarat Anca Dumitra recent.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete