Anastasia Soare, prietenie de lungă durată cu Jennifer Lopez. Iată cum a fost surprinsă românca

Ce au în comun Jennifer Lopez, Penelope Cruz, Victoria Beckham, Eva Longoria și familia Kardashian? Toate sunt clientele așa-numitei „regine a sprâncenelor' de la Hollywood, Anastasia Soare.

Aceasta este experta în modelarea sprâncenelor din spatele afacerii Anastasiei Beverly Hills, un imperiu al frumuseții de 1,2 miliarde de dolari care și-a găsit nișa în lumea volubilă a frumuseții.

Aceasta folosește o metodă de modelare a sprâncenelor, brevetată, care a fost dezvoltată în 1997. Forma acestora este dată în funcție de structura osoasă și de forma naturală a sprâncenelor.

Anastasia Soare are o relație strânsă cu Jennifer Lopez, motiv pentru care cântăreața s-a filmat, recent, în timp ce românca îi aranja sprâncenele. Cele două au devenit prietene în urmă cu mai bine de două decenii.

Jennifer-LopezSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Jennifer Lopez a împărtășit cu fanii săi un videoclip în care își promovează propriile produse în timp ce se afla la salonul Anastasiei.

„Sunt aici cu Anastasia care îmi face sprâncenele și mi-a spus că ar trebui să-mi fotografiez pielea', a spus Jennifer Lopez. „Regina sprâncenelor' a răspuns imediat: „Da, pentru că ai cea mai bună piele'.

Celebra creatoare a brandului Anastasia Beverly Hills a menționat printr-un comentariu la postarea artistei că o cunosște încă de la începuturile sale, iar tenul său este formidabil, fără intervenții estetice.

„Pielea ta e superbă, mai bine ca niciodată ❤️și te știu de 29 de ani. Știu că nu ai făcut injecții sau Botox – doar frumusețe naturală', a scris celebra Anastasia Soare.

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete