Anamaria Prodan, siluetă de vis la aproape 50 de ani

Anamaria Prodan, siluetă de vis la aproape 50 de ani

Nu mai reprezintă nici un secret faptul că Anamaria Prodan este una dintre cele mai realizate femei din România. Împreună cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf, formează o familie frumoasă și puternic închegată.

Dincolo de aceste aspecte, Anamaria Prodan are grijă de aspectul său fizic și de trupul său. Motiv pentru care și-a surprins urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o fotografie inedită. Ea a apărut într-o ținută sport, lăsând să se vadă cât de bine arată la cei 48 de ani.

Ea purta colanți, bustieră și avea părul prins, iar fotografia a adunat peste 8.000 de aprecieri. „Pregătită de gimnastică', a fost mesajul din dreptul imaginii de pe Instagram.

În trecut, femeia de afaceri a avut de furcă cu numărul kilogramelor în plus, însă datorită perseverenței și a determinării, a numeroaselor ședințe în saloanele de înfrumusețare și modelare corporală, aceasta a ajuns să-și modeleze trupul, stârnind invidia chiar și în rândul femeilor mult mai tinere.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial.

Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea', a declarat Anamaria Prodan pentru Click!, acum doi ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete