Anamaria Prodan, sfâșiată de durere la mormântul mamei sale

Anamaria Prodan își amintește zilnic de mama sa, iar moartea acesteia i-a lăsat un gol imens în suflet. Soția lui Laurențiu Reghecampf a vizitat astăzi mormântul unde își doarme somnul de veci Ionela Prodan și i-a adresat câteva cuvinte emoționante.

Nu doar familia artistei a rămas îndurerată, ci și numeroși români care au apreciat-o și au iubit-o.

La data de 16 aprilie anul acesta se împlinesc trei ani de când Ionela Prodan s-a stins din viață, iar Anamaria Prodan este în continuare copleșită de dor și durere. Dacă durerea se va diminua în timp, dorul va deveni din ce în ce mai intens, iar amintirile cu mama sa vor rămâne în suflet pentru totdeauna. Acesta este și motivul pentru care soția lui Reghecampf a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare dedicat celei care i-a dat viață.

„Ești viața mea toată și știu că de unde ești mă veghezi și aperi de tot răul de pe lume. Te iubesc fără margini, mama mea dragă!', a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe Instagram.

Moartea fulgerătoare a Ionelei Prodan

La 16 aprilie 2018, Ionela Prodan a pierdut lupta cu cancerul pancreatic. Cunoscuta interpretă de muzică populară a fost internată în spital la 21 martie 2018, însă medicii nu au reușit să-i salveze viața.

Datorită prestațiilor sale artistice, Ionela Prodan a primit Crucea națională Serviciul Credincios clasa a III-a, decorație înmânată chiar de președintele țăriid e atunci, Ion Iliescu

Averea sa a fost împărțită între copiii artistei, Anamaria primind peste 80 de milioane de euro. Relația dintre cele două a fost una foarte apropiată, motiv pentru care Anamaria i-a fost alături mamei sale până în ultimele clipe de viață.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete