Anamaria Prodan, poze în costum de baie ce le-a dat frâu liber imaginației fanilor ei

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan-Reghecampf este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. Mai mult decât atât, împreună cu Laurențiu Reghecampf formează o familie frumoasă și puternic închegată.

Dincolo de aceste aspecte, afacerista este o împătimită a lucrurilor de calitate, a bijuteriilor de lux și a ținutelor extravagante. De asemenea, deși are un program aglomerat, Anamaria Prodan acordă foarte mare atenție și aspectului său fizic. Merge frecvent la sala de sport pentru a-și lucra trupul și se asigură că fiecare apariție a sa este impecabilă.

Frumoasa soție a lui Laurențiu Reghecampf este foarte activă în mediul online și postează des imagini alături de familia sa și din vacanțe. Cele mai recente fotografii i-a surprins pe urmăritorii săi.

Vedeta, în vârstă de 48 de ani, purta un costum de baie ce lăsa să se vadă trupul său tonifiat și foarte bine lucrat: abdomen plat, picioare subțiri și bust generos. Fotografia postată într-o locație de lux din Arabia Saudită a strâns numeroase aprecieri și comentarii din partea internauților.

„Wow …Ana , te-am văzut împreună cu soțul tău mai devreme pe plaja Burj al Arab, arăți extraordinar de bine, mult mai bine în realitate aș putea spune. Sunteți o pereche minunată și aveți o familie de excepție❤️', i-a comentat o admiratoare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete