Anamaria Prodan, o nouă lovitură pentru Laurențiu Reghecampf: „Cum a ajuns fetița asta, Corina Caciuc, așa aproape de noi?”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în proces de divorț. Impresara a recunoscut că mai ține legătura cu soțul ei, chiar dacă el și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc. Despre actuala parteneră a antrenorului ea a făcut dezvăluiri acum.

„Trebuie să își asume trecutul acestei fete, în țară, în străinătate. Asta este! Am încercat să îl fac să înțeleagă că nu are cum să repare, va fi urmărit o viață de imaginea ei. El știe unde este astăzi, fără Anamaria Prodan, cu o domnișoară cunoscută prin oraș. Mi-aș dori să fie fericit, cred că asta e cel mai important. Ce avem de reglat o să reglăm noi între noi', a spus Anamaria Prodan în emisiunea „Exclusiv VIP', la Prima TV, conform Click.

Anamaria Prodan a mai adăugat că Laurențiu Reghecampf nu este încă apropiat de băiatul lor, de Bebeto. „Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui. Eu, fetele și Laur junior trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru. (…) Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el (Laurențiu Reghecampf n.r). La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta', a mai declarat impresara.

anamaria-prodan-despre-reghecampf-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Totodată, ea a mai adăugat că nu va avea liniște până când nu va descoperi cum Laurențiu Reghecampf a devenit atât de apropiat de Corina, chiar pe timpul mariajului lor. „Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris.

Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul ăsta: cum a ajuns fetița asta (Corina Caciuc – n.r.) atât de aproape de noi?(…) Laurențiu a fost doar o pradă ușoară', a mai spus impresara la Prima TV. Laurențiu Reghecampf are acum o relație cu Corina Caciuc și împreună au un băiat pe nume Liam. Din căsnicia cu Anamaria Prodan, antrenorul îl are pe Laurențiu jr, iar din relația cu Mariana Pfeiffer îl are pe Luca.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete