Anamaria Prodan, noi declarații privind custodia lui Bebeto: „Copilul suferă enorm, dar…”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut pe 7 februarie primul termen în procesul lor de divorț. Cei doi nu s-au prezentat, însă lupta lor continuă.

Anamaria Prodan a declarat recent că vrea să obțină custodie exclusivă a fiului lor, Bebeto, iar Laurențiu Reghecampf ar putea fi nevoit să scoată din buzunar 5000 de euro pentru a-i plăti minorului pensia alimentară.

Recent, impresara a declarat pentru Click! faptul că nu a cerut custodie exclusivă și că niciodată nu i-ar interzice lui Bebeto să-și viziteze tatăl. Mai mult decât atât, aceasta susține că Laurențiu Reghecampf nu și-a văzut copilul de nouă luni.

„Nu există așa ceva. Eu nu am făcut cerere pentru a-l decădea din drepturile părintești pe Reghecampf pentru că nu-mi doresc așa ceva. Copilul trebuie să-și iubească amândoi părinții! Eu îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul. Nu dorește nici să i-l trimit la Craiova și nici să vină să-l vadă.

Copilul suferă enorm, dar a înțeles, căci este foarte deștept. Știe că tatăl lui a luat-o pe un drum greșit, dar este cel ales de el. Eu nu permit copilului să-l judece pe tatăl lui, căci, și în șanț dacă ajunge, Bebeto are datoria de a-i da un pahar de apă. Reghecampf este genul de om condus de oameni mici, fără valoare. Reflecția lui interioară este exact suma acțiunilor pe care le-a făcut!', a declarat Anamaria Prodan potrivit sursei menționate.

Laurențiu Reghecampf susține că fiul său este destul de mare și dacă își va dori va putea veni ori de câte ori vrea la el. Mai mult decât atât, fostul partener de viață al impresarei este de părere că doar instanța va decide ceea ce este mai bine pentru minor, nu Anamaria Prodan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete