Anamaria Prodan, noi declarații despre Dan Alexa, bărbatul pe care l-a pălmuit și cu care s-a zvonit că a avut o aventură: „Lui îi mulțumesc din suflet”

Anamaria Prodan și Dan Alexa au fost în 2019 protagoniștii unui incident neașteptat, când impresara l-a pălmuit pe antrenorul de fotbal. Se zvonea pe atunci că ar fi avut o relație amoroasă, însă ei mereu au negat.

Acum, după ani distanță de atunci, Anamaria Prodan îl laudă pe Dan Alexa pentru felul cum a reacționat atunci, el nu a lovit-o, nu a făcut declarații, a păstrat tăcerea. „Cred că dacă ceva era de menționat era faptul că încă mai există bărbați că Dan Alexa care au dat exemplu de ceva minunat, pentru că în femeie nu se da nici cu o floare. Faptul că Dan Alexa a gestionat acest conflict perfect cred că trebuia dat ca exemplu, într-o țară în care bărbații își lovesc iubite, amante, mame, pentru a-și arăta ce bărbați sunt.

Părerea mea, luați exemplu de la Dan Alexa, învățați pentru că aveți acasă fetițe, băieți și trebuie să le dați o educație. Dacă acești jurnaliști repetă la infinit o poveste în care eu am dat dovadă de înțelegere și am tăcut din gură pentru că puteam să-i dau în judecată pe toți până le luăm și sufletul din ei', a spus ea pentru realitateasportiva.ro.

„Faceți un monument să se numească Dan Alexa, monumentul educației și al bunului simț. Eu îl cunosc pe Dan Alexa și acest incident dacă s-ar repeta cu încă 100 de femei, niciodată nu ar ridică mâna să dea înapoi. Asta e educația pe care mama lui i-a dat-o.

Cei care au ieșit după acest incident au ieșit și s-au bucurat, ăștia sunt niște purtători ilegali de creier fără educație. Luați exemplu de la Dan Alexa, îi mulțumesc din suflet pentru ce s-a întâmplat în acel moment și cum a reacționat', a mai declarat Anamaria Prodan.

În prezent, cei doi au o relație strict profesională. Invitat recent într-un interviu, antrenorul Dan Alexa a făcut declarații despre Anamaria Prodan.

„Nu știu dacă am vorbit de cinci ori în ultimii trei ani. Dar eu am în continuare contract cu ea. Dacă se întâmplă vreodată să-mi găsească o echipă, să fie bine pentru mine și familia mea, n-am nicio problemă să colaborăm. Pe meserie, Ana e foarte bună, nu-i poți lua meritele', a declarat Alexa pentru playsport.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete