Anamaria Prodan, mesaj emoționant înainte de procesul de divorț: „Își vor ridica tatăl de la pământ”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au o nouă înfățișare la Judecătoria Buftea în procesul de divorț. Impresara a anunțat că va avea alături copiii, însă cu siguranță nu se va termina prea curând.

Anamaria Prodan este mai hotărâtă ca niciodată să lupte pentru ceea ce susține că Laurențiu Reghecampf ar fi luat de la ea și chiar înainte de proces a oferit un interviu pentru cei de la Click în care a oferit câteva detalii despre cea de-a două înfățișare.

„Cum să-l las eu sărac? S-a lăsat singur, căci dacă nu ai minte e greu să stai în lumea bună! Mai rău e că omul era montat să ne lase și pe noi. Doar că după toate amenințările și înjurăturile amantei din mailuri la adresa lui, noi, familia, ne-am prins cu cine avem de-a face și ne-am unit!

Așa i-am pus la pământ…și am oprit jaful. Acum trebuie să se înfrățească de jumătatea noastră, să o pună urgent în cont, căci altfel e deranj pentru Reghe! După, vrem să plece departe de lumea noastră frumoasă și demnă.', a declarat Anamaria Prodan pentru sursa mai sus menționată.

De asemenea, impresara a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu cei trei copii ai săi, dar și cu Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie. În descrierea imaginii a transmis un mesaj prin care spune că vor fi mereu uniți și că nu vor permite nimănui să râdă de tatăl lor.

„Familia aceasta va sta unită forever fără să se încline nici măcar un milimetru atunci când niște rafale de vântuleț cred că suflă puternic ! Mi-am crescut copiii demni, puternici și drepți ca brazii! Renasc din propria cenușă mult mai puternici și oricând își vor ridica tatăl de la pământ și nu vor permite nimănui sa râdă și să facă glume pe seama lui!', a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete