Anamaria Prodan, mărturisiri despre relația sa cu Dan Alexa: „Dan a fost lângă mine”

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. Recent, sufletul său puternic a fost profund trădat de cel pe care l-a numit de nenumărate ori „Soarele meu'.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află într-o cumpănă cumplită a vieții lor. Deși a declarat în urmă cu ceva timp că nu vrea să mai vorbească despre familia ei, deoarece copiii ei suferă foarte mult, celebra impresară s-a decis să dezvăluie câteva detalii. În trecut, Gigi Becali a spus că între sexy-impresară și Dan Alexa există o relație mult mai apropiată decât cea profesională.

Anamaria Prodan a povestit ce s-a întâmplat atunci când a avut ieșirea nervoasă și l-a lovit pe antrenor și ce i-a spus soțul ei imediat după incident. De asemenea, vedeta susține în continuare că nu este nimic mai mult între ea și Dan Alexa, însă recunoaște că acesta i-a fost alături în momente dificile din viață când Laurențiu Reghecampf avea alte obligații.

Mi-a reproșat la modul că nu este normal (să îl lovească, n. red.). Și avea dreptate, nu este normal ca noi să ne facem de râs. (…) Faptul că l-am atins eu pe Alexa, strict din motive profesionale și de mândrie și pe bază de stres, unde Dan Alexa m-a înțeles, Dan Alexa stând foarte mult lângă mine în acea perioadă, când mama era în spital, pentru că Laurențiu era în străinătate, avea alte preocupări, antrena și nu numai, Dan a fost lângă mine.

Un regret este ceea ce s-a întâmplat pentru că, probabil, a fost o descărcare, o descătușare a tuturor problemelor pe care eu le aveam. Nu merita așa ceva, pentru că este un antrenor extraordinar. O să fac o promisiune, mie: într-una din zile am să îl duc undeva unde merită, la o echipă mare, tocmai pentru a mă ierta pe mine, pentru a mă revanșa față de el. Pe atunci, Laurențiu avea probleme mari și în cariera de antrenor.

Nu am înțeles de ce, era unic, era fabulos în fotbal… Acum am realizat faptul că – și dacă mă uit înapoi astăzi – viața personală te afectează de miliarde de ori mai tare și mai rău decât orice altceva. Declinul ca antrenor, din momentul acela a început! Și noi nu știam, și nu știam cum să îl ajutăm, și eram stresată că nu-i merge treaba…', a mărturisit Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete