Anamaria Prodan a scris o carte despre viața mamei sale

Anamaria Prodan a scris o carte despre viața mamei sale

Anamaria Prodan a scris o carte despre viața mamei sale

Anamaria Prodan a scris cartea “Cântecul vieții mele”, care are 208 pagini și 30 de pagini cu fotografii memorabile din viața artistei Ionela Prodan, multe dintre ele prezentate în premieră publicului. Anamaria Prodan a scris o carte despre viața mamei sale.

Ionela Prodan și-a dorit mereu să publice o carte, în care să povestească momentele importante din viața ei.

Dar cum boala ne-a răpit-o mult prea devreme, Ionela Prodan n-a mai apucat să-și ducă visul mai departe.

Anamaria Prodan a scris o carte despre viața mamei sale

La un an de la moartea mamei ei, Anamaria Prodan-Reghecampf i-a îndeplinit cea mai mare dorință a mamei sale și a dus la sfârșit volumul despre viața și memoriile Ionelei Prodan.

“Știu că v-a cucerit de-a lungul anilor inimile prin grație și ambiție, prin talent și eleganță. Știu că a sa capacitate de a respira demnitate și de a împrăștia muzica, de cel mai înalt nivel, e aproape miraculoasă. Și mai știu că oricine va citi această carte se va lăsa ușor dominat de un sentiment nobil, încărcat de o notă de respect profund. Evident că acest respect al românilor față de măreția sa incontestabilă mă face mai mult decât fericită și mândră. Însă, dincolo de accesul la elogii, care e înconjurată astăzi vedeta muzicii populare românești, acest gen apreciat și foarte iubit de toți, înseamnă pentru mine, înainte de toate, MAMA”, a scris Anamaria Prodan în postfața cărții.

 

Anamaria Regh

Lansarea cărții “Cântecul vieții mele” va avea loc sâmbătă, 6 Aprilie, ora 16, în locația DIVERTA din Str Lipscani nr 30-34.

 

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete