Anamaria Prodan a primit o scrisoare de la Traian Băsescu: „Mare noroc a avut Reghe”

Anamaria Prodan a primit o scrisoare de la Traian Băsescu. Impresara a arătat tuturor rândurile pe care fostul președinte al României i le-a scris în urmă cu doi ani.

Pe Instagram, Anamaria Prodan a postat scrisoarea pe care a primit-o de la Traian Băsescu pe 29 aprilie 2020. Fosta partenera a lui Laurențiu Reghecampf i-a mulțumit fostului președinte al României pentru cuvintele frumoase. „Mulțumesc, domnule Președinte', a scris fiica regretatei Ionela Prodan.

Traian Băsescu spunea despre Anamaria că este o femeie frumoasă și inteligentă, care a reușit să aibă o carieră strălucitoare. Fostul președinte considera că Laurențiu Reghecampf era un bărbat norocos că avea o soție precum Anamaria Prodan.

„Anamaria Prodan Reghecampf, un agent FIFA unic în felul său. O femeie frumoasă şi inteligentă, îndrăgostită de Reghe şi de fotbal. Anamaria a reuşit să facă o carieră strălucită, fiind unul din puţinii bărbaţi din marea de «doamne» care populează fotbalul românesc. A reuşit să facă performanţă prin inteligenţă, dragoste şi respect pentru fotbal şi jucătorii pe care i-a avut în contract. A fost întotdeauna îngerul păzitor al jucătorilor ei, susţinându-i şi atunci când erau ieşiţi din formă. Când a trebuit să îi transfere, a fost un negociator de succes apărând cu onestitate şi întotdeauna interesele jucătorului. Mare noroc a avut Reghe!', i-a scris Traian Băsescu, în acea scrisoare, Anamariei Prodan.

prodanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în proces de divorț. Impresara a recunoscut că mai ține legătura cu soțul ei, chiar dacă el și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc.

„Trebuie să își asume trecutul acestei fete, în țară, în străinătate. Asta este! Am încercat să îl fac să înțeleagă că nu are cum să repare, va fi urmărit o viață de imaginea ei. El știe unde este astăzi, fără Anamaria Prodan, cu o domnișoară cunoscută prin oraș. Mi-aș dori să fie fericit, cred că asta e cel mai important. Ce avem de reglat o să reglăm noi între noi’, a spus Anamaria Prodan în emisiunea „Exclusiv VIP', la Prima TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete