Ana Odagiu și Conrad Mericoffer, declarații neașteptate după o lună de relație: „Pasul important”

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer formează unul dintre cele mai proaspete cupluri din lumea mondenă a României. Cei doi s-au afișat împreună la un eveniment care a avut loc la București pentru prima oară și au oferit câteva detalii despre relația lor.

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au afișat în fața camerelor de filmat cu un zâmbet larg și emanau multă fericire. Cei doi sunt împreună de o lună și se bucură de dragostea care se înfiripă între ei. Momentan își doresc ca lucrurile să funcționeze și să se descopere unul pe celălalt.

„Dragostea este frumoasă și există! Pasul important este că suntem într-o relație, este foarte important, apoi de clădit, sunt multe lucruri care trebuie să se întâmple. Am fost la mare, după mult timp, în România și ne-am simțit bine. Cred că important este să fim împreună', a declarat Ana Odagiu pentru Antena Stars.

Cât despre următoarele planuri, cei doi sunt rezervați când vine vorba de angajamente serioase. Momentan nu locuiesc împreună definitiv, însă stau destul de mult unul la celălalt.

„Un lucru serios este că o iubesc, doar că nu știu dacă deocamdată este timpul să facem un pas important, fiindcă sunt vremurile care sunt. Nu știu dacă locuim împreună, am decis că suntem niște oameni extrem de bogați, avem multe case de împărțit și facem naveta, o seară la mine, una la ea', a precizat amuzat și Conrad Mericoffer.

Actorul din Adela a fost într-o relație care a durat șapte ani cu Victoria Răileanu. Cei doi au un copil, iar de dragul acestuia au rămas în relații amiabile și au grijă ca separarea lor să nu-l afecteze.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete