Ana Morodan l-a incitat pe Florin Călinescu chiar la el în emisiune: „Fac o emisiune cu tine de la 12 noaptea”

Florin Călinescu a plecat după o lungă colaborare cu postul de televiziune din Pache Protopopescu. Fostul jurat de la emisiunea „Românii au talent' are acum propria emisiune la Priva TV, Florin Călinescu Show.

Florin Călinescu Show este un pamflet, iar comedia și satira sunt ca la ele acasă. Recent, Ana Morodan a fost invitată în platoul emisiunii unde a făcut câteva declarații neașteptate, dar și un gest care l-a uimit pe prezentator. „Contesa digitală', cum este cunoscută în mediul online, nu a ezitat și s-a urcat pe biroul gazdei emisiunii.

„Dacă tot am venit așa să vă ascult… Eu aș vrea să stăm unul lângă altul. (…) Cred că mi-am ratat cariera. Uite ce bine îmi stă aici. Stăteam și eu pe un birou și câștigam niște bani. Ce trebuie să mă stresez eu cu atâtea businessuri, să umblu de nebună pe stradă, să nu am timp de mine', a spus Ana Morodan.

Florin Călinescu s-a uitat la ea și i-a spus că „momentul' ei este asemănător cu gestul Madonnei. Vedeta internațională a făcut un show de excepție când a lăsat inhibițiile deoparte și s-a întins provocator pe biroul lui Jimmy Fallon.

„Am crezut că ai văzut-o pe aia când s-a întins Madonna pe masă la ultimul… nu mai știu. Îmi trec tot felul de lucruri prin cap, dar despre care nu pot să vorbesc din cauza orei, că îmi iau aștia de la CNA tot ce am agonisit. (…) Mă gândesc să fac o emisiune cu tine de la 12 noaptea', a spus Florin Călinescu.

Ana Morodan a dezvăluit în cadrul emisiunii cum reușește ea să câștige bani. Deși lumea crede că are venituri substanțiale din social media, ea a zis că o mare parte din profitul ei este datorită afacerilor pe care le are.

„Sunt un om cu sufletul bun, dar sunt o narcisistă si cred că este un lucru bun să-ți placă de tine. Eu sunt un influencer doar în mică parte, mi-am construit o marcă. Eu sunt un antreprenor online. Social media mă ajută pentru că socializez fără să-i văd pe acei oameni, eu dacă-i văd mă încarc cu emoțiile lor pentru că sunt foarte empatică', a declarat „contesa digitală'.

Foto: Facebook 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete