Ana Morodan, despre experiența de la “Asia Express”: “Am făcut stres post-traumatic, conform psihiatrului”

Ana Morodan, despre Asia Express

Ana Morodan, despre Asia Express

Ana Morodan este unul dintre concurenții din competiția “Asia Express”, cel mai dur reality show al momentului. Ana Morodan, despre experiența de la “Asia Express”: Am făcut stres post-traumatic, conform psihiatrului”.

Ana Morodan este cunoscută drept contesa digitală, iar împreună cu colegul ei de competiție, Adrian Teleşpan, formează cea mai excentrică echipă din show-ul de la Antena 1.

Chiar și în competiția “Asia Express”, contesa digitală nu renunță la elementele de vestimentație care îi sunt caracteristice.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan sunt mereu în centrul atenției, mai ales atunci când Ana nu poate să-și stăpânească nervii.

“Numele meu este Ana Morodan, sunt o contesă digitală milenistă. Eu am o rezistență la stres foarte bună, dar depinde ce-l cauzează. Că una e să-l cauzeze Teleșpan, alta e să-l cauzeze un șoarece', spunea Ana Morodan în prezentarea pe care și-a făcut-o în “Asia Express”, potrivit a1.ro.

Ana Morodan, despre experiența de la “Asia Express”: Am făcut stres post-traumatic, conform psihiatrului”

În realitate, experiența de la “Asia Express” și-a pus amprenta asupra psihicului ei.

“Am făcut stres post-traumatic, conform psihiatrului. Am crezut că mi-am pierdut și mintea în India, nu doar kilograme. Mi-a zis că am fost foarte epuizată înainte să plec – sindromul burn out. Mi se părea că vorbește o voce cu mine, că sunt atacată energetic. Asia Express este cea mai dură și șocantă experiență pe care am trăit-o vreodată”, a declarat Ana Morodan în cadrul unui interviu pentru revista Viva!.

 

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete