Ana-Maria Mărgean, marea câștigătoare de la Românii au talent, premiu mult mai mic decât se știe

Marea finală a sezonului 11 a emisiunii de talente de la ProTv a avut loc vineri seară. În joc a fost pus marele premiu de 120.000 de euro, premiu pe care l-a câștigat Ana-Maria Mărgean.

Întreaga țară a votat-o pe micuța ventriloc de la „Românii au talent', însă suma pe care o va primi este mult mai mică din cauza sistemului de impozitare. Acest lucru se întâmplă cu toate premiile din concursuri. Mai mult decât atât, această lege se aplică primelor trei locuri și premiului de originalitate. Altfel spus, se reține la sursă 10% din venitul obținut din premiu.

Suma de 10.000 de euro a fost premiul pentru locul trei și cel de originalitate, astfel că fiecare dintre câștigători au plecat acasă, după impozitare, cu 8.890 de euro. Dacă premiul trebuie să se împartă, cum a fost cazul celor de la „Art of Robots', atunci fiecărui membru i se vor acorda 2.222 euro, aproximativ 10.800 lei.

Câștigătorul locului doi va rămâne cu 17.890 de euro, iar Ana-Maria Mărgean va pierde aproape 12.000 de euro din cauza impozitării, astfel că suma reală câștigată este de aproximativ 108.000 de euro.

Cele mai inedite numere ale finalei sezonului 11 au fost ale Anei-Maria Mărgean, fetița-ventriloc, Duo Turkeev și Art of Robots. Momente emoționante au fost în întregul spectacol, mai ales cel al lui Ghintan Ion Mihai, zis și GIM. Băiatul l-a impresionat pe Florin Călinescu datorită poveștii sale de viață expusă pe ritmuri de hip-hop. GIM le-a mulțumit tuturor pentru susținere și pentru mesajele pe care le-a primit după ce i-au aflat povestea.

În finala acestui sezon a ajuns și Magitot. El a mai ajuns în finala emisiunii și în 2019, însă nu a plecat acasă cu nici un premiu. De asemenea, Magitot le-a mulțumit oamenilor pentru încurajare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete