Ana Maria Georgescu, mărturii emoționante despre fiica ei, Katja

Ana Maria Georgescu, cântăreața care ne-a cucerit definitiv cu melodia „Ochii tăi', a devenit în 2020 mamă. Cu maximă sinceritate, aceasta scrie constant despre provocările vieții cu un copil mic.

Ana Maria GeorgescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 11

Ana Maria Georgescu cunoștea notorietatea națională odată cu lansarea, acum zece ani, a piesei „Ochii tăi'. De atunci s-au schimbat multe în viața artistei. S-a reorientat spre teatru, a jucat și într-un foarte cunoscut musical, „My Fair Lady', iar în 2009 s-a căsătorit.

Ea a decis să-și unească destinul de cel al lui Norbert Vig, cu care s-a căsătorit la Cluj, după ce a fost cerută de soție la Paris. Ana Maria Georgescu scria la acea vreme:

De cele mai multe ori lucrurile frumoase se întâmplă când te aștepti mai puțin. De exemplu, într-o noapte de mai, în Paris, într-o camera de hotel, doi oameni și-au promis să se iubească o viață. Mai apoi, au ajuns la un castel medieval din Franța, cu oameni minunați, din zilele noastre, au petrecut trei zile și trei nopti și s-au minunat de cât de frumoasă poate să fie viața'.

Ana Maria Georgescu: „Dacă aș fi știut cum câțiva ani…'

Viața celor doi a fost completată, din mai 2020, de fiica lor, Katja. Despre momentele unice, emoționante și grele prin care trec, Ana Maria povestește cu sinceritate și emoție. Ea publică adesea scrisori emoționante pentru fiica ei.

Dragă Katja,
Dacă aș fi știut acum câțiva ani că într-o singură zi pot face cumpărături, trei feluri de mâncare, trei ieșiri în parc, o vizită la dentist, una la farmacie, iarăși cumpărături, încă o plimbare pe afară, baie cu tine și casa arată chiar onorabil… toate astea în timp ce mă luptam psihic cu o durere înfiorătoare de dinți, aș fi pariat pe mine mai mult. A trebuit să vii tu și să-mi arăți cât de mult înseamnă să mai poți puțin. Ce bine că mă ciupești când dormi, că altfel aș crede că visez!
'

„Draga Katja,
Tu dormi pe o plajă în Grecia și eu te veghez și-ți scriu scrisori.
Îți povestesc despre cât curaj ai încă de la doi ani, cât de mult îți place apa, inghetața de ciocolata și grecii care cântă în fiecare seara la Alotino când mergem la cină.
Plâng pe ascuns când văd cât de repede și frumos crești dar umblu mai înalt când oamenii îți cer picturile în loc de amintire. Copila mea de catifea.'

„Draga Katja,
La 2 ani colinzi Sicilia mâncând gelato pe strazile din Taormina.
Te adaptezi usor si strigi Nalu' de cate ori apare luna pe una din micile strazi pe care le descoperim. Azi ai rupt un Ciao bella' printre dinti unei ospatarite si ea ti-a adus tot raftul de biscuiti cu unt, rumeni si crocanti.
Simt ca o sa te descurci in viata.
Te iubesc, mama.', sunt doar cateva dintre mesajele artistei pentru fiica ei.

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete