Ana Baniciu, dezvăluiri despre cel mai așteptat eveniment din viața ei: „Nunta oricum nu…”

Ana Baniciu este o cântăreață iubită de mulți dintre români. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Edy Kovacs, iar planurile lor de viitor sunt mărețe.

Cu toate acestea, viața artistei a fost dată peste cap când și-a pierdut mama în urmă cu câteva luni, însă a reușit să se adune mai ales că o simte în permanență pe cea care i-a dat viață și nu și-ar fi dorit ca fiica ei să sufere.

„Am trecut cu putere și cu încredere în mine și în faptul că lucrurile vor fi bune de acum încolo. Maică-mea este cu mine în continuare, așa o simt, și nu cred că și-a dorit vreo secundă, mi-a și verbalizat asta, ca eu să plâng și să se oprească totul aici. M-a rugat să merg înainte și asta fac. A fost un șoc momentul îmbolnăvirii, după care nu a mai fost neapărat un șoc.

S-a făcut tot ce s-a putut, am încercat foarte mult. Acum am cumva altă concepție despre viață! Când e să fie, o să fie. M-a schimbat acest moment, dar în bine', a spus Ana Baniciu, potrivit Click!.

Cât despre planurile sale alături de iubitul său, artista a mărturisit că totul rămâne așa cum au stabilit. Oricum nunta lor nu era în plan anul acesta, prin urmare tot ceea ce trebuie să facă este să-și găsească amândoi timp pentru a se ocupa îndeaproape de organzarea celui mai frumos eveniment din viața lor.

„Nunta oricum nu trebuia să aibă loc anul acesta. Era vorba pentru la anul să o facem și așa a și rămas, doar că trebuie să mă ocup și de asta. Știi că, pe lângă a programa, trebuie să te mai și ocupi. E un eveniment mare. Trebuie să ne găsim timp și eu, și Edi ca să organizăm. Dacă nu este la anul, o facem peste doi ani, nu e o problemă', a mai spus cântăreața.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete