Amna și-a pierdut fiul în pădure: „Am făcut un atac de panică pentru că nu îl mai găseam”. Ce lecția i-a dat

Amna a trecut prin momente de coșmar, după ce fiul ei s-a pierdut în pădure. Cântăreața a făcut atac de panică și a fost ajutată de mai multe mame să fie găsit.

Recent, vedeta și-a pierdut băiețelul, în vârstă de 7 ani jumătate, în pădure într-un moment de neatenție. Amna a povestit cum copilul ei a dispărut de lângă ea într-o fracțiune de secundă. Cântăreața a fost ajutată de alte mămici să-l caute pe David, care plecase în căutarea unei comori.

„Al meu a fugit în pădure, de curând asta, și efectiv am făcut un atac de panică pentru că nu îl mai găseam. Îl căutam eu și încă șapte mămici și nouă copii. El s-a dus să descopere o comoară, a vrut să fie cel mai curajos dintre copii și în momentul în care m-am întors 10 secunde, a luat-o la fugă în pădure. M-am stăpânit foarte tare să nu fac foarte urât, dar am plâns în hohote. L-am pedepsit, l-am trimis în mașină și i-am zis că plecăm acasă, iar acasă i-am explicat riscurile care sunt atunci când te pierzi de părinți. Până atunci nu îi spusesem toate astea, am încercat să nu-l sperii cu tot felul de povești că este furat sau cum ne explicau bunicii noștri că dacă nu suntem cuminți, ne bagă în sac. I-am explicat că în pădure îl poate fura cineva, îl poate mânca un animal, poate să rămână rătăcit acolo, să putrezească de foame și de frig. Când am revenit în parc, lângă pădure, în același loc, i-am zis că acum știe riscurile, poate să se ducă în pădure să-și caute comoara. Nu s-a mai dus nicăieri', a mai povestit Amna pentru EGO.ro.

Ca să-l pedepsească, Amna l-a luat pe David și l-a dus la mașină, apoi au plecat acasă. Artista i-a explicat frumos ce se întâmplă cu el dacă se pierde de ea.

Amna-si-fiul-ei-David-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Părinții o sprijină pe Amna

Artista are noroc pentru că părinții ei îi sunt alături și o pot ajuta de fiecare dată când are nevoie să-l lase pe David cu cineva. Atunci când Amna se află la concerte, bunicii sunt cei care au grijă de fiul ei.

„Eu sunt foarte tolerantă cu el, eu îi accept foarte multe lucruri pentru că ai mei sunt foarte exigenți. Așa au fost și cu mine. Bine, îl răsfață în alte situații, cum ar fi să-i bage în gură la 7 ani și jumătate. Atunci intervin eu și le spun că îi fac un deserviciu, că o să-l trimitem într-o tabără și nu o să se descurce să-și ducă lingura la gură că ei l-au dădăcit. Pentru ei fac asta, că se simt bine să fie bunici. E enervant rău', a mai declarat cântăreața, completând că nu înțelege de ce bunicii se transformă radical atunci când vine vorba de nepoți. „Nu știu ce tinerețe își retrăiesc că pe noi nu ne-au băgat în seamă, pe copii. E ciudat rău', a mai spus Amna.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete